Marmaris'te yat battı. Ölü ve kayıplar var


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Marmaris'te yat battı. Ölü ve kayıplar var

Son dakika haberi.. Tatil cenneti Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi açıklarında bir motoryat battı. Kısa süre içerisinde suya gömülen yatta bulunan 11 kişiden 8'i sahil güvenlik ekiplerince kurtarılırken, yatın sahibi Ali Doğan Çayırlıoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olan yat görevlisi kadın ve 15 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor..

Takip Et

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında bir tur teknesi battı.

Edinilen bilgiye göre, Bozburun Limanı'ndan ayrıldıktan 200 metre sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle batan “Anemone” isimli motoryatta bulunan 1’i bebek 8 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılmıştı.

Kayıp 3 kişi için başlatılan çalışmalarda yat sahibi Ali Doğan Çayırlıoğlu’nun cansız bedenine ulaşılmıştı. Kayıp olduğu bildirilen yat görevlisi bayan ile 15 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor. 
Son dakika: Marmaris'te tekne battı. Ölenler var
MARMARİS KAYMAKAMI AÇIKLAMA YAPTI:

Yaşanan yat kazasının ardından Bozburun Limanı'ndaki çalışmaları yerinde takip eden Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, içerisinde 11 kişi bulunan 20 metre uzunluğundaki "Anemone" isimli teknenin Bozburun Limanı'ndan ayrıldıktan yaklaşık 200 metre sonra battığını ve teknedeki 1’i bebek 8 kişinin kurtarıldığını söyledi.

Kazanın nedeninin henüz belirlenemediğini kaydeden Yüksel, “Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Çalışmalarda şu ana kadar yat sahibi Ali Doğan Çayırlıoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Bölgede arama çalışmaları devam ediyor" dedi. 

Son dakika: Marmaris'te tekne battı. Ölenler var

BELEDİYE BAŞKANI ACAR: 3 KİŞİ ÖLDÜ

Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar ilk bilgilere göre 3 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.  8 kişinin ise sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldığı belirtiliyor.

Marmaris'te yat battı. Ölü ve kayıplar var Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin