İstanbul Kartal'da feci kaza: 2'si kadın 4 kişi öldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul Kartal'da feci kaza: 2'si kadın 4 kişi öldü

Son dakika.. Kartal E-5 Karayolu’nda bir otomobil, tur otobüsüne arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2’si kadın 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Takip Et

SON DAKİKA.. İSTANBUL KARTAL'DA FECİ KAZA.. İLK BİLGİLERE GÖRE 4 KİŞİ ÖLDÜ

Edinilen bilgilere göre kaza, Kartal E-5 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Murat Polat yönetimindeki 41 NR 830 plakalı otomobil, 34 LU 9630 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı.

İstanbul Kartal'da feci kaza

Kazada otomobil sürücüsü Murat Polat ve ismi öğrenilemeyen ikisi kadın 3 kişi hayatını kaybetti. Gülbeyaz Polat isimli kadın ise yaralandı.

İstanbul Kartal Trafik kazasında ölenlerin isimleri

KİMLİK TESPİTİ YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralı kadın hastaneye sevk edilirken, hayatını kaybeden 4 kişinin ise araçta sıkıştığı görüldü. İtfaiye ekipleri hayatını kaybedenleri otomobilden çıkartmak için uzun süre çaba sarf etti. Otomobilden çıkartılan cesetler, hastane morguna kaldırıldı. Kazayı soruşturan polis ekipleri, otobüs şoförü Allaeddin G.’yi gözaltına alındı. Polisin, hayatını kaybeden şahısların kimlik tespiti çalışması sürüyor.

Kartal'da çok feci kaza, 4 ölü

Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

41 NR 830 plakalı otomobil, önünde seyreden tur otobüsüne arkadan carptı. Çarpma sonrası otomobilde bulunan 5 kişi araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis,itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı 1 kişi ise sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Kartal'da çok feci kaza, 4 ölü

İLK BİLGİLER: 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 YARALI

Sağlık personelinin yaptığı incelemede, otomobildeki 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada 1 kişi de yaralandı.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin