Diyarbakır'da hain pusu: Uzman Onbaşı Bilal Dicle'ya saldırı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Diyarbakır'da hain pusu: Uzman Onbaşı Bilal Dicle'ya saldırı

Son dakika Haberi: Diyarbakır’da sabah saatlerinde görevli olduğu birliğe gitmek için evinden çıkan Jandarma Uzman Onbaşı Bilal Dicle, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin uzun namlulu silahla gerçekleştirdiği saldırı sonrası, başına ve vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralandı..

Takip Et

Merkez Yenişehir İlçesi Yaradanakul Caddesi’ndeki Filiz Apartmanı’ndaki evinden çıkan ve evinin önündeki aracının bagajına malzeme koyan Uzman Onbaşı Bilal Dicle, kimliği belirsiz bir kişinin arkasından düzenlediği silahlı saldırıya uğradı. 

Diyarbakır Uzman çavuş silahlı saldırı

Sırt ve başından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Uzman Çavuş Bilal Dicle, ambulans ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıdan sonra ara sokaklara kaçan saldırganın yakalanması için polis operasyon başlattı.

VALİLİK'TEN SALDIRI AÇIKLAMASI

Diyarbakır Valiliği'nden Uzman Onbaşı Bilal Dicle'nin silahlı saldırıyla uğraması ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Uzman Onbaşı Bilal Dicle'nin bugün saat 07.00 sıralarında mesaiye gitmek üzere evinden çıktığı sırada Yenişehir İlçesi, Şehitlik Mahallesi, Yaradanakul Caddesi, Tekel Kooperatifi, Filiz Apartmanı önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandığı belirtildi. Yaralı uzman onbaşının Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavisine başlandığı belirtilen açıklamada, söz konusu olayla ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda başlatılan adli soruşturmaya devam edildiği de belirtildi.

Diyarbakır'da hain pusu: Uzman Onbaşı Bilal Dicle'ya saldırı Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin