Son Dakika: Diyarbakır'da çok şiddetli patlama


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son Dakika: Diyarbakır'da çok şiddetli patlama

Son dakika: Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi’nde saat 10.45’te çok şiddetli bir patlama meydana geldi: Bölgeye güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Patlama sesi kentin pek çok bölgesinden duyuldu. Patlama yerinden gelen ilk bilgilere göre 1'i ağır 4 kişi yaralandı.. Uluslararası haber ajansı Reuters, güvenlik ve sağlık yetkililerine dayandırdığı haberinde emniyet bölgesinde araç tamir yerinde patlama olduğunu belirtti.

Takip Et

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'nün ek binası içindeki atölyede patlama meydana geldi. Olay yerine güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi.

DHA Diyarbakır muhabiri Ferit Aslan, CNN Türk canlı yayınında patlamayla ilgili şunları söyledi:

"Saat 10.45 sıralarında Merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi'nde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sesi Diyarbakır merkez ilçelerinin hemen hemen hepsinde duyuldu. Gökyüzüne dumanlar yükselirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Son dakika Dİyarbakır'da patlama

PANZER TAMİRİ SIRASINDA PATLAMA YAŞANDI

Diyarbakır’ daki patlamanın, İl Emniyet Müdürlüğü’nün Bağlar’daki ek binasının içerisindeki atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği bildirildi.

 

Son Dakika: Diyarbakır'da çok şiddetli patlama

Uluslararası haber ajansı Reuters, güvenlik ve sağlık yetkililerine dayandırdığı haberinde emniyet bölgesinde araç tamir yerinde patlama olduğunu belirtti. Reuters'a konuşan bir güvenlik kaynağı Emniyet'in içinde oksijen tüpleri ya da yakıt tanklarının da patlamış olabileceğini söyledi.Son Dakika: Diyarbakır'da çok şiddetli patlamaSon Dakika: Diyarbakır'da çok şiddetli patlamaSon Dakika: Diyarbakır'da çok şiddetli patlama

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin