Aziz Yıldırım rakip takımın başkanı Eyigüngör'e tokat attı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aziz Yıldırım rakip takımın başkanı Eyigüngör'e tokat attı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'ü tokatladı, olay çıktı. Yakın Doğu Üniversitesi Fenerbahçe Kadın Basketbol final ilk maçı öncesinde olay çıktı. Aziz Yıldırım, Olay sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı: Ne işi var burada Beşiktaş taraftarının görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları... Olayların yatışması sonrası gecikmeli olarak başlayan karşılaşmanın son periyodunda Yıldırım Eyigüngör'ün tekrar üzerine yürüdü. Eyigüngör, 3.kata çıkarak maçı oradan takip etti.

Takip Et

Salona giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'Hoş geldiniz' demek için yanına giden Işık Eyigüngör'ün suratına Aziz Yıldırım tokat attı ve salon karıştı. Spor Şube Polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu. 

Aziz Yıldırım Eyigüngör'e Tokat attı

AZİZ YILDIRIM TOKAT ATTI

Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına 'Görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları. Oyuncularımızı ayartıyorlar, bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Bu maç Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak maç. Bu Beşiktaşlıların burada ne işi var. Ama bu iş burada bitmeyecek" dedi. Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi. Olaylardan yaklaşık 15 dakika sonra maç başladı 

Aziz Yıldırım Eyigüngör'e Tokat attı

Spor Şube polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu.

Aziz Yıldırım Tokat

AZİZ YILDIRIM BİR KEZ DAHA SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Eyigüngör’ün maçtan sonra karakola giderek şikayette bulunacağı öğrenilirken, maçın son periyodunda yine sinirler gerildi. Aziz Yıldırım, son periyotta bu kez Genel Sekreter Mahmut Uslu ile birlikte Eyigüngör’ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı. Işık Eyigüngör oturduğu yerden kalkarak salonun üçüncü katına çıktı.

Aziz Yıldırım Yakın Doğu Üniversite Basket takımı, kulüp başkanına tokat attı

Aziz Yıldırım Yakın Doğu Üniversite Basket takımı, kulüp başkanına tokat attı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin