Son dakika: 356 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: 356 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile 356 hakim ve savcının görev yeri değişti... Adli Yargı Kararnamesi ne göre 326 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi..

Takip Et

SON DAKİKA 426 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi yayınlandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 20/03/2018 Tarihli ve 426 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi 326, Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 20/03/2018 Tarihli ve 427 Sayılı İdari Yargı Kararnamesi ile de 30 hakim ve savcının görev yerleri değişti.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) bünyesinde yeni kurulan iki yeni terör dairesinin başkanları da belli oldu. Ankara BAM Üyeleri Mustafa Demirel ve Zekariya Samancı yeni kurulan dairelerin başkanı yapıldı.

GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLEN HAKİM VE SAVCILARIN TAM LİSTESİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kararname ile FETÖ'nün 2010 KPSS usulsüzlüğünü ortaya çıkaran ve çok sayıda şüpheli hakkında dava açan Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman, terör suçlarına bakmakla yetkili Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi yapıldı. Erkman şimdi ise, ilk derece mahkemeler tarafından verilen FETÖ başta olmak üzere diğer terör örgütlerine dair kararların temyiz incelemesine bakacak.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin