Silahlı ve bıçaklı yaklaşık 100 MHP'li, İYİ Parti standına saldırdı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Silahlı ve bıçaklı yaklaşık 100 MHP'li, İYİ Parti standına saldırdı

Son dakika.. İstanbul Bağcılar’da yer alan İYİ Parti standı, MHP'li oldukları iddia edilen silahlı ve bıçaklı yaklaşık 100 kişinin saldırısına uğradı.. Saldırganların İYİ Parti standının karşısında yer alan MHP standından geldiği belirtildi. Saldırıda İYİ Parti İlçe Başkanı dahil olmak üzere 1'i ağır 5 İYİ Partili yaralandı.. Ağır yaralanan kişi Çapa Tıp Fakültesi'ne tedavi altına alındı.. Çirkin saldırı sonrası İYİ Parti'den açıklama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu "Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir" dedi.

Takip Et

İYİ Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı, Bağcılar Meydanı'nda seçim çalışmaları yürüten standı silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı.

İstanbul Bağcılar'da İYİ Parti seçim standına saldırı
İYİ Partililerin açtığı standa yaklaşık 100 kişilik MHP'li bir grubun saldırıda bulunduğu belirtildi.
Olayın İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Yiğit'in standa gelmesiyle başladığı bildirilirken, saldırıda silah ve döner bıçaklarının da kullanıldığı öğrenildi.

İYİ Parti Bağcılar saldırı Son dakika

İYİ PARTİ'DEN ÇİRKİN SALDIRIYA İLK TEPKİ; BAĞCILAR'DA İYİlere Saldırı.

Bağcılar İlçe Başkanlığımızın iza standına demokrasi düşmanları tarafından bıçaklı saldırıda bulunuldu. Millete güvenmeyenler demokratik bir yarışı gençlerimiz arasında tehlikeli bir sürtüşme alanına taşıyorlar. Üstelik bunu başka anaların çocuklarını kullanara kyapmaya çalışıyorlar. Bu siyaset, başarılarını başkalarını kutaplaştırmakta bulan çaresizlerin cinnetidir. Yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Türk milletine sükunet tavsiye ediyoruz. Hukuk içinde gerekli işlemleri başlattık. Merak etmeyin, İYİler mutlaka kazanır.

 

İYİ Parti Bağcılar palalı bıçaklı saldırı
Saldırıda 5 İYİ Partili bıçaklandı, 1 partili de de silahla yaralandı. Bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişinin durumunun ağır olduğu ve Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği bildirildi.
İlçe Başkanı Gökhan Yiğit'in de  yaralananlar arasında olduğu öğrenildi.
 

İYİ PARTİ'DEN İLK AÇIKLAMA KORAY AYDIN'DAN GELDİ

Koray Aydın İYİ Parti Bağcılar bıçaklı saldırı Son dakika

İYİ Parti'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Bağcılar teşkilatımıza yapılan bu vahşi saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaralı ilçe başkanımız, gençlik kolu başkanımız ve partililerimize acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımızdan başlayarak her kademeden partilimiz olayın takipçisidir. Hesap hukuk karşısında sorulacaktır." ifadelerini kullandı..

 

 

İYİ PARTİ  İSTANBUL İL BAŞKANI BEYAZ'DAN SALDIRI AÇIKLAMASIİYİ Parti İstanbul Bağcılar

Konuyla ilgili bir açıklama da İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz; "İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanlığımıza ait standa karşı gerçekleştirilen saldırı demokrasimize ve özgürlüklerimize yönelik hain bir girişimdir. Tüm yaralılarımız ile birlikte bizde hastanedeyiz, yanlarındayız. Bu saldırının peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde hesabını soracağız." şeklinde paylaşımda bulundu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin