Sessiz Derbi.. Galatasaray 0-0 Fenerbahçe - Maç Sonucu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Sessiz Derbi.. Galatasaray 0-0 Fenerbahçe - Maç Sonucu

Beklenen derbi geldi ve geçti.. Hakem kararlarının tartışıldığı, golsüz, sessiz bir müsabaka ortaya kondu.. Derbi maçında Galatasaray, 50 bin taraftarı önünde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye gol atamadı.. Kırmızı kartın olduğu maçta iki takımda 1'er puanla yetindi..

Takip Et

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hakem kararları damga vururken maç 0-0 eşitlikle tamamlandı. Puanını 23 yapan Galatasaray liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe ise 15 puana yükseldi.

Fenerbahçe'nin 6. dakikada Janssen ile attığı gol faul gerekçesiyle sayılmadı. Serdar Aziz yerde kalınca hakem Cüneyt Çakır faul düdüğü çaldı.

Maçın 19. dakikasında Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Oyuna Latovlevici girdi.

Galatasaray Fenerbahçe Maç sonucu

Fenerbahçe 43. dakikada Janssen ile çok net bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Dakika 60'ta Galatasaray tribününden atılan yabancı madde yardımcı hakem Tarık Ongun'un yüzüne geldi.

Sessiz Derbi, Galatasaray fenerbahçe maç sonucu

Maçın ikinci yarısında Galatasaray'ın geliştirdiği atakta Hasan Ali Kaldırım, ceza sahası içinde topa elle müdahale edince penaltı itirazları yapıldı ancak hakem devam kararı verdi.

Galatasaray; Siz Diz Çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor. Ayağa kalk

Galatasaray taraftarının Fenerbahçe derbisi için yaptığı koreografide, "Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor" ifadeleri yer aldı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin