Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

Son dakika! 2016 - 2017 sezonunun şampiyonu Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonun şampiyonu Beşiktaş! Şenol Güneş’in öğrencileri geçen sezonki başarıyı tekrarlayarak ligde şampiyonluklarını 33. haftada ilan etti. Siyah-beyazlılar, Gaziantepspor’u deplasmanda 4-0 yenerek 15. kez şampiyon oldu. Beşiktaş formasına da 3. yıldızı takmayı başardı.

Süper Lig'de 15. şampiyonluğunu yaşayarak 3. yıldızı formasına takan Beşiktaş, Gaziantepspor maçı sonrasında tişört çıkardı.

3 Yıldız Tişört Beşiktaş

Beşiktaş’ın resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra 3. yıldızlı tişörtlerini paylaştı.

“Armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir” sözünün yer aldığı tişört mağazalarda satışan sunuldu.

Beşiktaş 3 yıldız tişört

Kalyon Stadı'nda oynanan maça Beşiktaş fırtına gibi başladı. Henüz 6. dakikada topla buluşan Babel düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golün hamen ardından stat, "Şampiyon Beşiktaş" sesleriyle yıkıldı Beşiktaş'ın 2. golü, 39. dakikada Oğuzhan Özyakup'tan gelirken siyah Beyazlıların diğer gollerini 66. dakikada frikikten ve 76. dakikada ceza sahası dışından yaptığı mükemmel vuruşlarla Talisca kaydetti.

Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

Maç 4-0 tamamlanırken Beşiktaş puanını 74'e yükselterek 2. sıradaki Başakşehir'in 4 puan üstünde, 2016-2017 Turgay Şeren sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor ise haftayı 26 puanla 17. sırada tamamladı.

Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

TRİBÜNDE 30 BİN BEŞİKTAŞLI

BEŞİKTAŞ, deplasmanda olmasına rağmen Gaziantep maçını kendi evinde gibi oynuyor... Ev sahibi ekip, maç için siyah beyazlılara stadın tamamını açtı. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından 30 bine yakın taraftarın maçta Beşiktaş’a destek vermek için tribündeki yerini aldı.

Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

VELİ DAHİL HERKES GAZİANTEP’E GİTTİ

Beşiktaş'ta, sakatlığı nedeniyle aylardır sahalardan uzak olan Veli dahil tüm futbolcular Gaziantep’e götürüldü. Kartal sahaya ideal 11’iyle çıkarken ev sahibinde ise sakat Elyasa ve Victor yok.

Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

190 MİLYON TL KASAYA

Beşiktaş şampiyon olursa; TFF’den 100 milyon TL, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 90 milyon TL alacak.

BEŞİKTAŞ'IN OTOBÜSÜNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY


Beşiktaş Şampiyon oldu
Gaziantepspor deplasmanında Beşiktaş otobüsünde 3. yıldız sürprizi yaşandı.

ÖZEL GÜVENLİK BULUNAMAYINCA EMNİYET GÜÇLERİ GÖREVE ÇAĞRILDI

Gaziantepspor yönetimi, Beşiktaş'ın şampiyonluk maçına çıkacağı karşılaşma için Gaziantep'te statta görevlendirilecek özel güvenlikte görev yapacak personel bulamadı. Bunun üzerine Gaziantep Emniyet müdürlüğü 650'si bedelli olmak üzere 3080 emniyet personeli görevlendirildi. 1500 emniyet gücü ise saha içinde tribün kenarlarında görevlendirildi.

24 SEZONLUK HASRET BİTECEK

EN son 1991-92’de üst üste şampiyon olan Beşiktaş, bugün mutlu sona ulaşırsa 24 sezonluk hasret bitecek.
Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu
ŞENOL GÜNEŞ TARİHE GEÇECEK

ŞENOL Güneş üst üste 2. kez siyah beyazlı takımı mutlu sona ulaştırırsa, bunu başaran ilk Türk teknik direktör olacak.

12 KARTAL’IN ‘İLK’ HEYECANI

BEŞİKTAŞ mutlu sona ulaştığı taktirde, 12 futbolcu siyah beyazlı formayla ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayacak.

Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

NECİP UYSAL 3’ÜN PEŞİNDE

SİYAH beyazlıların kaptanı Necip Uysal, 2008-09, 2015-16’nın ardından üçüncü lig şampiyonluğu kupasının peşinde. 

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada sol kanatta topla buluşan Babel rakibinden sıyrılır sıyrılmaz ceza sahasının dışından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

15. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Cenk Tosun son çizgiye inmeden pasını ön direğe hareketlenen Ryan Babel’e göndermek istediği topa Erten müdahale etti. Erten’den dönen topu önünde bulan Babel pasını gerisindeki arkadaşı Cenk’e verdi. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Erten Ersu bir kez daha gole izin vermedi.

Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş oldu

20. dakikada konuk ekibin sağ çaprazdan kazandığı serbest vuruşta topun başında geçen Talisca sol ayağıyla yaptığı sert vuruşta kaleci Erten parmaklarının ucuyla son anda topu kornere çeldi.

25. dakikada ceza yayının gerisinde topla buluşan Abdülkadir Kayalı bekletmeden yerden sert vurdu. Ancak top kalenin sol tarafından auta gitti.

39. dakikada konuk ekip Beşiktaş’ta Babel sol kanattan aldığı pası ceza sahası içerisindeki Oğuzhan’a verdi. Bu oyuncunun

 

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin