Sahte estetik uzmanı tutuklandı: Ama dudaktan değil!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Sahte estetik uzmanı tutuklandı: Ama dudaktan değil!

Sahte estetikçi Soner Gülnaz tutuklandı. Gülnaz meğerse sadece sahte estetikçi ve kuaför değil, ay zamanda firari bir suç makinesi olduğu da ortaya çıktı.. Gülnaz'ın tutuklanma nedeniz dudak değil rakı hırsızlığı... Adana'da kendisini estetik uzmanı olarak tanıtarak kandırdığı hemşire Merve Keleş'e yaptığı dudak silikonu skandalı ile gündeme gelen Soner Gülnaz'ın 2012 yılında bir tekel bayiden 2 şişe rakı çaldığı gerekçesiyle yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

Takip Et

Adana’da internet üzerinden kendisini ‘estetik uzmanı’ olarak tanıtıp silikon, dudak silikonu, botoks gibi müdahaleleri yaparak kandırdığı kadın ve erkekleri hastenelik eden kuaför Soner Gülnaz (34), 2012 yılında bir marketten çaldığı 2 şişe alkolden dolayı hırsızlık suçundan yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sahte Estetikçi Soner Gülnaz cezaevine gönderildi

Teslim olmayarak firari yaşayan Gülnaz, polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Soner Gülnaz, üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi.

Hemşire Merve Keleş Dudakları

SADECE KUAFÖR VE SAHTE ESTETİKÇİ DEĞİL SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Sahte estetikçi ve kuaför Soner Glnaz'ın bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.. Rakı çaldığı için tutuksuz yargılandığı davada Yargıtay tarafından cezası onanan sahte estetiysen Gülnaz teslim olmak yerine firari yaşamaya başladı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, tehdit ve hakaret’, ‘kasten yaralama’, ‘intihara teşebbüs’, ‘işyeri ve kurumda hırsızlık’ gibi birçok suçtan kaydı bulunan Soner Gülnaz’ı Namık Kemal Mahallesi’nde yakaladı. Hükümlü Gülnaz adliyedeki işlemlerinin ardından Kürkçüler Ceza evine konuldu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin