Riot Games, Yenilmez Rününü Nerflemeyi Planlıyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Riot Games, Yenilmez Rününü Nerflemeyi Planlıyor

Riot Games, bazı şampiyonların oyunu çok domine etmesinden dolayı 'Yenilmez' rününü nerflemeyi planlıyor, böyle bir şey gerçekleşirse Master Yi - Taric ikilisine elveda diyeceğiz.

Takip Et

Bu sezonun başında oyuna dahil edilen 'Yenilmez' rünü, kullanıcısının AD'sini artıran ve hasarın bir kısmını gerçek hasara dönüştürebilen bir rün çeşidi. 

 

 

 

 
Piyasaya sürüldüğünden beri, oyundaki AD gücü taşıyıcıları için en popüler tercihlerden biri oldu. ve şimdi, Riot lider tasarımcı Andrei 'Meddler' van Roon'un resmi League of Legends forumlarındaki yorumuna göre bir nerf planlıyor.
 
Nispeten belirsiz bir cevap olsa da, Medler'ın bir 'Yenilmez'in nerfine yönelik akıl yürütmesi, Kara Balta ile bazı anti-sinerjiye sahip olmasına dayanıyor. Kara Balta ve 'Yenilmez' solo şampiyonları için tankları eritmek üzere tasarlandı, ama yoruma göre, birbirlerine yardım etmiyorlar. 
 
Bununla birlikte, 'Yenilmez' rününün tamamen baskın olduğunu ve bu konuda hemfikir olduğumuzu düşündüğünü söyledi. Yenilmez rünü oyuna çok sayıda farklı şampiyon tipi için değil, sadece tankları karşılayacak bir alete ihtiyaç duyan solo şampiyonlar için getirildi. İster Master Yi, Miss Fortune, Riven, Darius, Draven, Renekton, isterse de Yenilmez ile kendine bir ev bulmuş olan diğer pek çok şampiyondan birini oynayın, oyunun diğer Keystone ritimlerine kıyasla çok kullanışlı.
 
Meddler'in bahsettiği nerf, yaklaşık iki hafta içinde muhtemelen 8.14 ile başlayacaktır.
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin