Pereira gitti: Robin van Persie'nin yüzünde güller açıyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Pereira gitti: Robin van Persie'nin yüzünde güller açıyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesi sonrası takım içinde bazı futbolcularda olumlu yönde gelişmeler yaşanmaya başladı.. Fenerbahçeli golcü Robin van Persie'de muhteşem bir değişim yaşanıyor. Antrenmanlarda hırslı çalışan Hollandalı golcünün asık suratından artık eser yok.

Takip Et

Vitor Pereira’nın gönderilecek olmasıyla Fenerbahçe’de, Robin van Persie yeniden doğdu. Sezon sonunda “Pereira varsa ben yokum” diyerek rest çeken Hollandalı yıldızın küskün tavırları mazide kaldı. Arkadaşlarıyla sürekli şakalaşan, gülen Van Persie antrenmanların da en hırslı ismi olarak dikkat çekti. Başkan Aziz Yıldırım’ın yönetici arkadaşlarına ‘Bu sezonki en büyük transferimiz Robin van Persie olacak. Böyle oynarsa tribünleri ayağa kaldırır” dedi.

Robin van Persie’den beklentilerini dile getiren Yıldırım, yaptığı özel görüşmede şu ifadeleri kullandı: “Sen bu takımın en önemli oyuncularından birisin. 1 numaralı forvetisin. Teknik heyetle yaşadığın sorunlar nedeniyle gerçek performansını sahaya yansıtamadın. Artık senden tamamen sahaya konsantre olmanı, senden büyük beklentileri olan Fenerbahçe taraftarlarını göstereceğin performans ve atacağın gollerle sevindirmeni istiyorum.”

Son dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereira kovuldu
11.08.2016

Son dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereira kovuldu

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin