Orduda 'seks ve cinsel istismar' rezaleti fotoğrafları ortaya çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Orduda 'seks ve cinsel istismar' rezaleti fotoğrafları ortaya çıktı

İngiliz ordusunun özel birliğini çok zor durumda bırakan bir rezalet ortaya çıktı.. Birliğe kabul edilen kadın askerlerin sistematik olarak cinsel taciz ve istismara uğradıkları ortaya çıktı.. İngiltere'nin en çok satan gazetelerinden Mirror, Falkland Adaları'nda görevli askerlerin ordudaki kadınlara uyguladıkları cinsel tacizi okuyucularına duyurdu. Fotoğrafları sızdıran genç kadın, çırılçıplak erkekler arasında seks pozisyonları yapmaya zorlanırken görülüyor.

Takip Et

İngiltere’nin çok satan gazetelerinden Mirror, İngiliz ordusunda yaşanan seks skandalını ve askeriyede görev alan kadınların yaşadıkları cinsel tacizleri okuyucularına duyurdu. İngiltere’nin özel birliği Kraliyet Hava Kuvvetleri’nde çekilen fotoğrafları İngiliz basınıyla paylaşan Rebecca Crookshank, kadınlara uygulanan “cinsel seremoni”yi bütün detaylarıyla paylaştı.

İngiltere Ordusu Seks ve cinsel İstismar Skandalı Mirror

2001’de çekilen fotoğraflarda çırılçıplak soyunmuş erkeklerin arasında olan ve hem sürtünme hem de elle taciz yoluyla ‘kabul edilme seremonisi’ne katılan Crookshank, Falkland Adaları’nda yaşananları anlattı. O dönem 21 yaşında olan Crookshank, “Susmayacağım, ordudaki kadınlara nasıl davranıldığını herkese duyurmayı hedefliyorum” dedi.

İngiltere Ordusu Seks ve cinsel İstismar Skandalı Mirror

Crookshank, basına verdiği fotoğrafın hikayesini de şu sözlerle anlattı: “Çok karanlık bir dönemdi. Bu fotoğrafta benim orduya kabul etme törenimdendi. Herkes çıplaktı ve sadece kafalarında ve penislerinde lastik eldivenler vardı. Bana sürtünüyorlardı. Daha sonra aralarından biri beni bir kabloyla yatağa bağladı. Tamamen giyiniktim fakat oda karanlık olduğu için oldukça korktum” dedi.

İngiltere Ordusu Seks ve cinsel İstismar Skandalı Mirror

Kendisini seks pozisyonlarına soktuğunu söyleyen genç kadın, “Orduda cinsel istismara ve tacize uğrayan kadınlar sesini yükseltmeli” diyerek çağrıda bulundu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin