Muhalefet bu şarkının peşinde: 1-2-3-4 TAMAM, daha da katlanamam


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Muhalefet bu şarkının peşinde: 1-2-3-4 TAMAM, daha da katlanamam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ONE MİNUTE' çıkışını bile geride bırakan yeni akım, yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendi ağzından çıkan bir söz sonrası başladı.. T A M A M... Sosyal medyada başlayan T A M A M fırtınasına muhalefet liderleri de dahil oldu. Sadece Twitter üzerinden 2 milyonu aşan 'T A M A M' twiti atıldı. Bu sayıya İnstagram ve Facebook da eklenince toplam sayı son 24 saatte 5 milyonu aştı.. Muhalefet ise seçim kampanyası yapmak için içinde 'tamam' geçen şarkılar için yarış başladı.. Bunlardan en büyük favori ise Sözleri ve müziği ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Kandıramazsın Beni..' oldu..

Takip Et

Cumhurbşaknı RecepErdoğan Erdoğan’ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada başlayan ‘T A M A M’ fırtınasına muhalefet liderleri de katıldı. Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş ve Temel Karamollaoğlu’nun T A M A M tweetlerinin ardından adaylar T A M A M temalı şarkıları seçim şarkısı yapmak için harekete geçti.

YILDIZ TİLBE; KANDIRAMAZSIN BENİ.. 1.2.3.4 TAMAM, DAHA DA KATLANAMAM

 YILDIZ TİLBE

Yıldız Tilbe’nin Kandıramazsın Beni isimli şarkısı için muhalefet bir yarış halinde. Tilbe’nin şarkısının sözlerinin “1-2-3-4 T A M A M, daha da katlanamam” şeklinde olması sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Söz müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan şarkıyı Gülben Ergen seslendirmişti… İşte o şarkı…

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin