Öfkeli vatandaşlar Kayseri'de HDP binasını basıp ateşe verdi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Öfkeli vatandaşlar Kayseri'de HDP binasını basıp ateşe verdi

Kayseri'de öfkeli vatandaşlar, ilk bilgilere göre 13 askerimizin şehit olduğu 6'sı ağır 55 asker ve sivilin de yaralandığı hain terör saldırısı sonrası ayaklandı. Binlerce öfkeli vatandaş, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları eşliğinde PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin il merkez binasını ateşe verdi.. HDP sabah saatlerinde Kayseri'de 13 askerimizin şehit olduğu saldırıya ilişkin tehdit gibi bir açıklama yapmıştı..

Takip Et

Kentte sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından vatandaşlar Cumhuriyet Meydanına akın ederken, bir grup vatandaş da HDP binasına girdi. Polisin durdurmaya çalıştığı grup, slogan atarak binaya girdi. Polis ekipleri bina çevresindeki önlemlerini artırdı. Grup binadaki eşyaları dışarı atıp yaktı.

Kayseri HDP Binası Yakıldı

HDP binasına giren çoğunluğu ülkücü binlerce vatandaş, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı "şehitler ölmez vatan bölünmez.." sloganları attı. HDP Binasına dev 3 hilal bayrağı asıldı..

Kayseri HDP Binası Yakıldı

HDP'DEN "KAYSERİ SALDIRISI"NA İLİŞKİN TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA

Her fırsatta sırtını PKK'ya dayadığını açıklayan, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP, Kayseri'de halk otobüsüne gerçekleştirilen ve 13 askerimiz şehit olduğu hain saldırı sonrası yazılı açıklama yaptı.

'Terör' lafının dahi geçmediği sözde kınamada terörün sebebi dil ve üslup olarak gösterildi ve " Hem iç hem de dış politikada gerginlik, kutuplaşma, düşmanlık, kaos ve çatışma üreten politikalar ve uygulamalar derhal sonlandırılsın" denildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin