İstanbul'da baba vahşeti: 2 çocuğunu öldürüp intihar etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul'da baba vahşeti: 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Son dakika. İstanbul Maltepe'de, cinnet getirdiği iddia edilen 29 yaşındaki Ali Yardım, 2 ve 4 yaşındaki kızları olan Elif ve Hira’yı pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti... Olayı duyan anne evin önünde sinir krizleri geçirdi.

Takip Et

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren olay akşam saatlerinde yaşandı.
İddiaya göre Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak’ta yaşayan Ali Yardım (29) cinnet geçirerek 2 ve 4 yaşındaki kızları olan Elif ve Hira’yı pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

Ali Yardım Elif Yardım cinayet

Fındıklı Mahallesi'nde cinnet getiren babanın,  2-4 yaşlarında 2 kız çocuğuna pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü, ardından aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi. İhbar üzerine eve gelen polisler, küçük yaşlardaki Elif ve Hira ile babaları Ali Y.'nin cesediyle karşılaştı.

Sinir krizleri geçiren anne Dilek Y., ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Ali Yardım, Elif Yardım Baba cinneti Maltepe

Olayla ilgili konuşan ev sahibi, "Apartmanda kiracıydı kendisi, biz de duyduklarımızı söylüyoruz ama iki çocuğunu ve kendini öldürmüş" dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin