Haluk Levent: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kenara çekerim..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Haluk Levent: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kenara çekerim..

Son yıllarda, İzmir Marşı ve sosyal medya üzerinden Türkiye genelinde başlattığı sosyal dayanışma hareketleriyle gönülleri fetheden Ünlü sanatçı ve aktivist Haluk Levent, Haber Türk TV'de katıldığı bir programda, 'Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki davetlere sizi çağırdılar mı' sorusuna, 'Oradaki yemekleri gördükçe içim gidiyor zaten, niye ben çağrılmıyorum diye. 'Çağırsalar Haluk Levent gitmez' diyorlar ama hayır giderim.. Giderim ve Erdoğan'ı köşeye çeker ona derim ki...

Takip Et

Habertürk TV'de 'Açık ve net' isimli programa katılan ünlü sanatçı ve aktivist Haluk Levent, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN DAVET EDERSE GİDERİM, GİDENLERİN TAMAMINA 'YALAKA' DEMEK DOĞRU DEĞİL

Levent şu ana kadar Cumhurbaşkanlığı'ndan bir davete çağırılmadığını belirterek; "oradaki yemekleri gördükçe içim gidiyor zaten, niye ben çağrılmıyorum diye. 'Çağırsalar Haluk Levent gitmez' diyorlar ama hayır giderim. Kenara çekmeye çalışırım, 'siz Cumhurbaşkanısınız lütfen şunlara el atın' derim. Giden sanatçıları eleştirmiyorum, insanların iktidarı sevme özgürlüğü var. Ben muhalif olabilirim ama gidenlerin tamamına yalaka demek doğru değil." cevabını verdi.

Haluk Levent Erdoğan'ı kenara çekerim

Haluk Levent'in açıklamaları:

"ANITKABİR'E ÇİÇEK GÖTÜRMEKLE ATATÜRKÇÜ OLUNMAZ"

Anıtkabir’e çocukları götürmekle ya da çiçek bırakmakla Atatürkçü olunmaz. Buna bende dahilim. Ben iktidar ya da muhalefet partisi Atatürkçülüğü yapmıyorum. Kendi Atatürkçülüğümü savunuyorum. İdeolojiler dünyanın sorunlarına çözüm üretebilecek seviye değiller. Dünyada iklim, açlık sorunu varken hiçbir devletin buna çözüm getirdiğini düşünmüyorum.

"MUSTAFA KEMAL İSMİ DAHA MÜCADELECİ GELİYOR"

Haluk Levent, Mustafa Kemal Atatürk'ten bahsederken ise Atatürk yerine Mustafa Kemal demeyi tercih ettiğini Mustafa Kemal kullanımının daha mücadeleci geldiğini belirtti.

İZMİR MARŞI SONRASI KONSERLER ARTTI. ANCAK BUNDAN PARA KAZANMIYORUM 

Haluk Levent, İzmir Marşı
klibini yaptıktan sonra konserlerinin arttığını belirtti. Ancak, klibi sadece Youtube'a koyduğunu ve diğer müzik platformalarına koyarak para kazanmadığını ifade etti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin