Fenerbahçe-Trabzonspor maçı bugün saat kaçta? Maç şifresiz mi?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı bugün saat kaçta? Maç şifresiz mi?

Sezonun flaş ekibi Fenerbahçe'nin rakibi bu akşam Karadeniz ekibi Trabzonspor... Kanarya, Vardar maçında aldığı 2-0'lık mağlubiyetin acısını Trabzondan çıkartmak için sahaya çıkacak. 20 yıldır Kadıköy'de bir 'bahar esintisinden' öteye geçemeyen Karadeniz fırtınası bu hasreti bitirip en azından bir kere de olsa Kadıköy'de esmek istiyor.. Peki Fenerbahçe-Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Şifresiz mi yoksa şifreli mi yayınlanacak!

Takip Et

Fenerbahçe'nin bu akşam konuğu Trabzonspor.. Avrupa Ligi'ndeki Vardar mağlubiyetini unutturmak isteyen ev sahibi sarı-lacivertliler, bordo-mavili rakibi önündeki muhteşem galibiyet serisini devam ettirmek için de mücadele edecek.

Kanarya ve Trabzonspor, önce Mehmet Ekici, daha sonra da Giuliano'nun transferinde karşı karşıya gelmiş, kazanan iki oyuncuyu da renklerine katan Fenerbahçe olmuştu.

Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçında hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maçın başlangıç saati: 21:45
Maçın Stadı: Şükrü Saracoğlu Stadyumu
Yayınlanacağı kanal: beIN Sport (Lig TV)

Saat 21:45’te başlayacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Bu maç maalesef diğer tüm Süper Lig maçlarında olduğu gibi Katarlı beIN Sport kanalında şifreleri olarak yayınlanacak!

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Alper, Guliano, Dirar, Valbuena, Soldado

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Durica, Uğur, Mas, Kucka, Okay, Olcay, Yusuf, Bongonda, Burak

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin