Erdoğan: Talimat verdim: Statlardan 'Arena' ismi kaldırılsın


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan: Talimat verdim: Statlardan 'Arena' ismi kaldırılsın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bakana talimat verdim, statlardan 'Arena' isimlerini kaldırıyoruz. dedi. Erdoğan ayrıca Öğrenciler zorla imam hatiplere kaydettiriliyor' iddialarına da açıklık getirdi..

Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kasımpaşa Stadyumu'nda ÖNDER mezuniyet törenine katıldı. Statlara "Arena" adının verilmesine değinen Erdoğan, "Bakana da talimatı verdim. 'Arena' isimlerini statlardan kaldıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Öğrenciler zorla imam hatiplere kaydettiriliyor” iddialarını yalanlayarak “Öğrencilerin zorla imam hatiplere kaydettirildiği haberleri yalandır, yanlıştır, çarpıtmadır. Bunları köpürtenler kendileri faşist olduğu için herkesi öyle zannediyorlar. Bizim zorlamayla, baskıyla, toplum mühendisliği ile asla işimiz olmamıştır” dedi.

İstanbul Kasımpaşa’da İmam Hatip Gençlik Buluşması’nda konuşan Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

Şu gençlikle bir araya gelip de gurur duymamak mümkün mü? Ya rab, yokluk karşısında mahcubiyet duyuyoruz. Şahsıma şu iftihar tablosunu yaşattığın için sana sonsuz hamd ediyorum. Şu nesli sen muhafaza buyur ya Rab. Şu vatanı sen koru ya Rab. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kast edenlere fırsat verme ya Rab.

Şüphesiz kudret ve kuvvet sahibi olan sensin. Sen sadece “Ol” dersin ve olur. Sen bir kulun için bir iyilik murad ettiğinde hiçbir güç ona mani olamaz. Senden başka zafer sahibi yoktur. Sen bağışlayansın ve esirgeyensin. Sen duaları kabul edensin. Bizi kapından çevirme ya Rab...

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin