Emrah Serbes'in çarptığı karıştığı kazada can kaybı 3'e yükseldi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Emrah Serbes'in çarptığı karıştığı kazada can kaybı 3'e yükseldi

Son dakika.. Küfür ve argo diyalogları nedeniyle eleştirilen Behzat Ç. dizisinin senaristi yazar Emrah Serbes'in 22 Eylül'de İzmir'de arkadan çarptığı araçta yaralanan Nilgün Özçelik yoğun bakımdaki yaşam savaşını kaybetti.

Takip Et

Ünlü yazar Emrah Serbes'in 22 Eylül'de İzmir'de arkadan çarptığı araçta yaralanan Nilgün Özçelik yoğun bakımdaki yaşam savaşını kaybetti.

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yazar Emrah Serbes, 22 Eylül’de otomobil ile Bodrum’a giderken 04.30’da bir araca çarpmış, aracın içindeki Ayhan Özçelik (59) ile kızı Zeynep (16) hayatını kaybetmişti. Serbes, 28 Eylül’de “Kazayı ben yaptım.Kendimi hapise hazırlamak için psikiyatri kliniğe yattım. Alkol yoktu” deyip teslim olmuştu. Serbes'in İstanbul Sırp Pırgiç Ermeni Hastanesi’nin acil servisinde yapılan alkol muayenesinde 1.25 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Emrah Serbes Kaza,

Kazayı Emrah Serbes’in arkadaşı üstlenip hapse girmişti. Savcı şüphelenip 26 Eylül’de araçtaki kan örneklerini istemişti. Emrah Serbes, 28 Eylül’de “Kazayı ben yaptım. Psikolojim iyi olmadığı için o an üstlenmedim. Kendimi hapise hazırlamak için psikiyatri kliniğe yattım. Alkol yoktu” deyip teslim olmuştu.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin