Hüsran! Dinamo Zagreb: 4 - Fenerbahçe: 1


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Hüsran! Dinamo Zagreb: 4 - Fenerbahçe: 1

Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçının dakika dakika özeti HTSPOR ARENA'da... Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilerek çok ağır bir yenilgi aldı. Ev sahibi ekibin gollerini; Sunjic, Hajrovic (2) ve Olmo kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise Neustadter'den geldi

Takip Et

Fenerbahçe Avrupa sahnesine kötü bir başlangıç yaptı… D grubundaki ilk maçından iyi bir sonuçla ayrılmak isteyen Cocu yönetimindeki Fenerbahçe Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb önünden eli boş döndü.

16.dakikada Sunjic’in golüyle geriye düşen temsilcimiz, 27’de eski Galatasaraylı Hajrovic’in ağlara gönderdiği topla 2 farklı geriye düştü. İkinci yarıya Neustadter’in kafa golüyle umutlanarak başlayan Fenerbahçe’de üst üste yapılan bireysel hatalar maçı bambaşka bir noktaya getirdi.

Hüsran! Dinamo Zagreb: 4 - Fenerbahçe: 1 -
Hüsran! Dinamo Zagreb: 4 - Fenerbahçe: 1 -

57’de İsmail ve Mehmet Topal’ın savunmada birbiriyle çarpışmasının ardından topu önünde bulan Hajrovic bir gol daha atarak durumu 3-1’e getirdi. Sarı lacivertliler o golün şokunu üstünden atamadan 3 dakika sonra Dani Olmo’nun şık vuruşuyla yeniden 3 farklı geriye düştü. Kalan dakikalarda Cocu’nun Barış, Jailson ve Slimani hamleleri de işe yaramayınca Fenerbahçe sahadan üzücü bir mağlubiyetle ayrıldı.

Hüsran! Dinamo Zagreb: 4 - Fenerbahçe: 1 -
UEFA Avrupa Ligi D grubu ilk maçında Dinamo Zagreb’e deplasmanda 4-1 kaybeden Fenerbahçe’nin etkisiz futbolu sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Zagreb’de çok silik bir görüntü ortaya koyan Alper Potuk’un ekranlara yansıyan bir görüntüsü sosyal medyanın gündemine oturdu. Etkisiz futbolu nedeniyle günün eleştirilen isimlerinden biri olan Alper yapılan paylaşımlarla hedef tahtasındaki isim oldu.

KADROLAR;

Dinamo Zagreb: Zagorac, Leovac, Theophile, Dilaver, Ademi, Hajrovic, Gojak, Stojaovic, Olmo, Budimir, Orsic 

Fenerbahçe: Harun, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Jailson, Mehmet Topal, Ayew, Benzia, Elmas, Slimani

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin