Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni hayatını kaybetti. 3 ölü, 2 var..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni hayatını kaybetti. 3 ölü, 2 var..

Son dakika.. Bolu'dan feci bir haber geldi.. Gerede ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi ölürken, aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu ile birlikte 3 kişi yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayram Ali Mutlu da burada yapılan tüm müdahalelere ramen hayatını kaybetti.. Feci kaza ölü sayısı 3'e çıktı.. Hayatını kaybeden Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu'nun kim olduğu merak uyandırdı..

Takip Et

Kaza saat 19.30 sıralarında, D-100 Karayolu'nun Karabük-Gerede kısmında meydana geldi. Ters yönde ilerleyen 44 yaşındaki Şahismail Kocabay yönetimindeki 06 YH 120 plakalı otomobil, Gerede yönüne giden 44 yaşındaki Vahit Dal idaresindeki 25 LS 275 plakalı otomobille çarpıştı.

Erdoğan'ın dayısının oğlu Bayram Ali mutlu Kimdir fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısının oğlu Bayram Ali Mutlu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayataını kaybetti

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 KG 210 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada, Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısının oğlu Bayram Ali Mutlu ile, 59 yaşındaki Ömer Çakır ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile 5 yaşındaki Eymen Kocabay yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Bolu ve Gerede'de bulunan hastanelere kaldırıldı.

Bayram Ali Mutlu kazada hayatını kaybetti

ERDOĞAN’IN KUZENİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahelelerinin ardından Gerede ve Bolu'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralı sürücüler Vahit Dal ve Şah İsmail Kocabay, kazadan kısa bir süre sonra yaşamlarını yitirdiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeniyse hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

ERDOĞAN'IN KUZENİ BAYRAM ALİ MUTLU KİMDİR?

Ayrıca, kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenildi.

Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu
FOTO:DHA

Ağır yaralı olan Vahit Dal Gerede Devlet Hastanesi'nde, Şahismail Kocabay ise Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİLER

Kazadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücüler Vahit Dal ve Şah İsmail Kocabay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ERDOĞAN'IN KUZENİ DE ÖLDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Bayram Ali Mutlu'nun ise durumunun ağır olduğu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. İlerleyen saatlerde Mutlu'nun da hayatını kaybetitği belirtildi..

Erdoğan'ın kuzeni de öldü

Kazada ağır yaralanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Mutlu'nun kaza yaptığını öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve Mutlu'nun yakınları hastaneye geldiler.

AKP'NİN ERZURUM KONGRESİNDEN DÖNÜYORLARDI

Sürücü Vahit Dal ve beraberinde bulunan Bayram Ali Mutlu ile Ömer Çakır’ın AK Parti Erzurum 6. Olağan Kongresi’ne katıldıkları ve tekrar Ankara’ya döndükleri sırada kaza geçirdikleri öğrenildi. Ayrıca, kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayram Ali Mutlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenildi. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin