Çok Önemli! Donald Trump'tan peş peşe Erdoğan tweetleri


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çok Önemli! Donald Trump'tan peş peşe Erdoğan tweetleri

Son dakika haberi... ABD Başkanı Donald Trump, Twitter adresinden yaptığı açıklamada bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşeceklerini ifade etti. Trump 'Bugün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile miras aldığım Ortadoğu’daki karışıklığı sona erdirip barış getirmeyi konuşacağız' dedi.

Takip Et

ABD Başkanı Donald Trump bugün geç saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la telefonda görüşeceğini açıkladı. 
Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Erdoğan ile bu akşam telefonda görüşeceğim" mesajını paylaştı. 

Erdoğan Donald Trump telefon görüşmesi

Donald Trump, “Bugün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile miras aldığım Ortadoğu’daki karışıklığı sona erdirip barış getirmeyi konuşacağız” dedi. Trump, aynı tweet’te 43 milyonu aşkın takipçisine, “Ortadoğu’da işleri yoluna koyacağım. Bu zamana kadar birçok yaşam ve 6 trilyon dolarlık hata yapılmış, öncelikle bunları düzelteceğim” ifadesini kullandı.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA GOLF OYANAMAYA GİDECEĞİM

Trump, Erdoğan ile görüştükten sonra ise golf oynamaya gideceğini dile getirdi. Trump, “Türkiye ile yapacağım görüşme sonrasında Trump National Golf Club’a gidip Tiger Woods ve Dustin Johnson ile golf oynamaya gideceğim” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin