IŞİD'in din tezgahında 'Cennete pasaport'


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
IŞİD'in din tezgahında 'Cennete pasaport'

Terör örgütü IŞİD'in, din tezgahında tezgahladığı istismarlara her gün yeni bir detay ekleniyor.. Son iddia ise Cennet Pasaportu... Suriye'nin Rakka kentinde IŞİD'e karşı yapılan operasyonlarda, örgütün militanlara cennet vaadiyle verdiği 'pasaportlar' bulunduğu iddia edildi... Cennette arazi tapusu, cennette pırlantalardan yapılmış villa ve şimdi de pasaport..

Takip Et

Din taciri dinci teröristlerin yeni bir tezgahı daha deşifre oldu.. Cennette arazi tapusu, cennette pırlantalardan yapılmış villa, sürekli ereksiyon halinde kalabilen bir erkeklik organı, sürekli bakire kalabilen huriler ve dahası.. Bu son tezgah biraz daha resmi kılıflı olanı...  

İşte islamiyeti ve müslümanlığı istismar eden sözde dindar terör örgütü IŞİD'in o oyununun detayları..

Rakka’yı kurtarma operasyonları sürerken, IŞİD’in militanlarına kenti kontrollerinde tutmaları ve intihar saldırıları gerçekleştirmeleri için teşvik etmek amacıyla ‘cennete pasaport’ vermeye başladığı ileri sürüldü. Demokratik Suriye Güçleri (DSG) tarafından Rakka’da yapılan operasyonlarda ‘cennet pasaportları’ ele geçirildiği aktarıldı.

Cennet Pasaportu IŞİD

Sputnik'in haberine göre; Sosyal medyaya yansıyan pasaportları alan militanların IŞİD’i korumaları ve intihar saldırısı gerçekleştirmeleri halinde ‘cennete gönderileceği ve kendilerine cennette bakireler verileceğine inandığı’ belirtildi.

Yeşil ve altın renklerinin kullanıldığı, profesyonelce hazırlanmış pasaportlarda Kuran’dan İngilizce ve Arapça olarak ayetler yer alıyor. Kişisel bilgilerin yer almadığı pasaportlarda militanlar, intihar kemerleri ve patlayıcı yüklü otomobillerle terör saldırısı gerçekleştirmeye teşvik ediliyor.

Pasaportlarda şu ifadeler de yer alıyor:

İsim: Müslüman

Baba Adı: İslam

Anne Adı: Takva

Görev: İslam’ı yaymak

İşte iddialara konu olan o pasaport:
Cennet Pasaportu IŞİD

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin