Çanakkale de 'şaibe ve mühürsüz oylara' geçit vermedi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Çanakkale de 'şaibe ve mühürsüz oylara' geçit vermedi

Referandum sonuçlarını etkileyebilecek, hileli ve hukuksuz oy kullanımları, YSK'nın mühürsüz oy skandalı ve sosyal medyada adeta bir yağmur gibi yağan şaibe görüntüleri Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale'de protesto ediliyor. Başta CHP İl Gençlik Kolları, Çanakkale Kadın Dayanışması üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu üyelerinden oluşan binlerce vatandaş seçimlerin iptal edilmesini ve yenilenmesini istiyor.

Takip Et

CHP İl Gençlik Kolları, Çanakkale Kadın Dayanışması üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu üyelerinden oluşan grup bu akşam saat 19.00'da İskele Meydanı'nda toplanarak, YSK'nın 16 Nisan Halk Oylaması için verdiği kararı protesto etti.

Partili Cumhurbaşkanlığı'na karşı olduklarını belirten grup üyeleri, 'Susma haykır, başkanlığı hayır' sloganı attı. Meydandan kordon boyuna çıkarak yürüyüşe geçen grup büyük bir Türk Bayrağı açarak 'Boyun eğme' ve 'Hayır daha bitmedi' yazılı pankart taşıdı. Yürüyüş sırasında sık sık İzmir Marşı'nı söyleyen gruptaki bazı protestocular, ellerindeki tencere ve tavalara vurarak ses çıkartıp tepki gösterdiler. İskele Meydanı'ndan Kordon boyuna kadar yürüyen grup, aynı güzergahı takip ederek yeniden İskele Meydanı'na geldi.
Geniş güvenlik önlemenin alındığı yürüyüş olaysız şekilde sona erdi. DHA

İLGİLİ HABER
Marmaris'te 'Şaibe ve mühürsüz oylara' karşı ayakta
19.04.2017

Marmaris'te 'Şaibe ve mühürsüz oylara' karşı ayakta

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin