Başbakan Yıldırım: Kılıçdaroğlu’na yönelik alçak bir terör saldırısı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Başbakan Yıldırım: Kılıçdaroğlu’na yönelik alçak bir terör saldırısı

Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırının, demokratik istikrara ve toplumun huzuruna karşı yapılmış alçak bir terörist saldırı olduğunu, "Suikastı azmettiren geri plandaki alçaklar, Türkiye'nin birliğine zarar veremez" dedi.

Takip Et

Kılıçdaroğlu’nun bugün Artvin ziyareti sırasında konvoyuna açılan ateşte yaralanan üç askerden biri şehit olurken, Kılıçdaroğlu olayda herhangi bir şekilde yara almadı. Başbakan Binali Yıldırım saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun Artvin’de uğradığı silahlı saldırı ülkemizin demokratik istikrarına ve toplumun huzuruna yapılmış alçak bir terörist saldırıdır” ifadesini kullandı.

İLGİLİ HABER

Yıldırım açıklamasına şöyle devam etti:

“Teröristler ve onları suikaste azmettiren geri plandaki alçaklar, hiçbir zaman Türkiye’nin birliğine zarar veremeyecek, emellerine kavuşamayacak ve müstehak oldukları cezalara çarptırılacaklardır. Türkiye, demokrasi ve hukuktan ödün vermeyecek, insan ve insanlık düşmanı bütün terör örgütlerinin hesaplarını boşa çıkaracaktır.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin