Bahar Candan O gece dondurma yalamaya gitmiş: Elinizi vicdanınıza koyun


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bahar Candan O gece dondurma yalamaya gitmiş: Elinizi vicdanınıza koyun

Bahar Candan, son günlerde magazin gündemini oldukça fazla meşgul eden Eser Yenenler'in evinin içinde dönen olaylar hakkında ilk kez konuştu. Yenenler'in evinden çıkarken görüntülenen ve Murat Boz'un ihanet gecesinde adı geçen Bahar Candan. 'Dondurma Gibisin' adlı şarkıya gönderme yaparcasına 'O gece dondurma yalamaya gitmiştik.. Elinizi vicdanınıza koyun daha çok küçüğüm.' diye sitem etti..

Takip Et

İhanet gecesinin kahramanlarından Bahar Candan, Murat Boz ile Aslı Enver’in ayrılığına sebep olarak gösteriliyordu. Yenenler’in villasındaki gecenin ardından Bahar Candan ilk kez Renkli Sayfalar’a konuştu.

Bahar Candan, ‘Dondurma Gibisin’ adlı şarkısına adeta gönderme yaparcasına “O gece dondurma yemeye gitmiştik” diyen Bahar Candan yaşananlara sitem etti. Candan sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatımda bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum. Lütfen büyümeme ve okul hayatıma izin verilsin. Annem, babam, ablam ve ben perişan haldeyiz. Çok küçüğüm ve avukat olacağım. Lütfen hiç kimse geleceğime gölge düşürecek açıklamalarda bulunmasın. Herkes elini vicdanına koysun…”

Aman Acun duymasın: Çıplak flört programı! Türk kızı da var
09.05.2017

Aman Acun duymasın: Çıplak flört programı! Türk kızı da var

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin