Askerlik süresi uzadı mı? Genelkurmay az önce açıklama yaptı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Askerlik süresi uzadı mı? Genelkurmay az önce açıklama yaptı

Son dakika.. Sosyal medyada kısa sürede yayılan ve Genelkurmay Başkanlığı açıklamasının sahte olduğu anlaşıldı.. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapıldığı iddia edilen bir açıklama gündeme oturmuştu. Sonradan sahte olduğu anlaşılan açıklamada askerlik süresinin uzatıldığı duyurulmuştu. Ancak daha sonra iddianın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. TSK'dan yapılan son dakika açıklamasında "Böyle bir haber doğru değildir" denildi.

Takip Et

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklama kaynak gösterilmiş ve askerlik süresinin uzatıldığı iddia edilmişti. Söz konusu iddia TRT dahil birçok basın kuruluşu tarafından da haberleştirilmişti.

Ancak daha sonra ulaşılan kaynaklar haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdiler. TSK’dan yapılan açıklamada “Askerlik süresinin uzatıldığına dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi.

İŞTE O SAHTE 'ASKERLİK SÜRESİ UZADI' AÇIKLAMA METNİ

Askerlik Süresi Uzadı mı,Genelkurmay'dan son dakika açıklaması geldi

Askerlik süresinin uzatıldığına ilişkin haberler Genelkurmay tarafından yapıldığı iddia edilen hayali bir açıklamaya dayanıyor. Hürriyet.com.tr, sabah erken saatlerde Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapıldığı iddia edilen bir açıklamayı duyurdu. Askerlik süresinin uzatıldığı duyurulurken bir açıklama metninden de alıntı yapıldı.

 

 

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin