Apple'dan iPhone fiyatlarına şok gece zammı: Fiyatlar uçtu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Apple'dan iPhone fiyatlarına şok gece zammı: Fiyatlar uçtu

Türkiye'de tüm iPhone telefonlara bu gece yarısı büyük bir zam yapıldı.. İşte akla zarar zamlı iPhone fiyatları.. Öte yandan dün lansmanı yapılan Apple'ın yeni telefonları iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ın Türkiye fiyatları henüz açıklanmadı. Ancak fiyatların ÖTV'de eklenince 15 bin TL'ye kadar çıkması bekleniyor...

Takip Et

Türkiye genelinde Apple'ın yeni telefonları iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ın fiyatları henüz açıklanmazken, Apple sürpriz bir kararla yeni telefonların tanıtılmasıyla birlikte şok gece zammı yaptı. iPhone X Apple'ın internet sitesinden kaldırılırken, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın fiyatları iyice 'uçtu'.

Apple sürpriz bir kararla halihazırda satışta olan iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatlarına bu gece zam yaptı. Yapılan zamla birlikte iPhone fiyatları 'rekor' kırdı. 

İŞTE ZAMLI iPHONE FİYATLARI

Apple tarafından yapılan güncelleme ile birlikte;
- iPhone 7 başlangıç fiyatı 4199 TL‘den 4999 TL
- iPhone 7′nin 128 GB’lık versiyonu, 5.999 TL
- iPhone 7 Plus modeli 4999 TL yerine yeni zam uygulamasının ardından, 6.299 TL

- iPhone 8 başlangıç fiyatı ise 5.199 TL‘den 6.499 TL‘ye yükselti. Diğer bir zam ise iPhone 8 Plus fiyatına geldi. Yeni zam ile birlikte - iPhone 8 Plus başlangıç fiyatı 5.899 TL’den 7.499 TL'ye tırmandı.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin