Antalya 4.8'lik depremle sarsıldı: Halk sokağa döküldü


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Antalya 4.8'lik depremle sarsıldı: Halk sokağa döküldü

Antalya'daki deprem vatandaşları sokağa döktü. Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'da meydana gelen deprem Antalya'nın tamamında ve Burdur ile Isparta'nın Antalya sınırındaki ilçelerinde de hissedildi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler...

Takip Et

Son dakika haberi...  Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Antalya'nın tamamında ve Burdur ile Isparta'nın bazı ilçelerinde de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, saat 02.02'de merkez üssü Döşemealtı ilçesinde Richter Ölçeği'ne göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 47 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

“ŞU AN İÇİN HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK”

Antalya AFAD Müdürü Fevzi Timur, Döşemealtı ilçesinde 4,8 büyüklüğünde meydana gelen depreme ilişkin, şu ana kadar herhangi
bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.

Jandarma, polis, 112 Acil Çağrı Merkezi ve kriz masası ekiplerine herhangi bir olumsuzluk bilgisi gelmediğini belirten Timur, “AFAD ekimizi de sahaya gönderdik. Arkadaşlarımız sahada inceleme yapacaklar fakat şu an için herhangi bir olumsuzluk yok.” dedi. 

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin