Ankara’da düğün dönüşü facia: Aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi öldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ankara’da düğün dönüşü facia: Aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi öldü

Güne yine feci bir trafik kazası haberiyle uyandık. Ankara’da kontrolden çıkarak TIR ile çarpışan hafif ticari araçtaki 5 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Ölenlerin 5'inin de aynı aileden ve Polatlı ilçesi Yenimehmetli köyündeki bir düğünden döndükleri öğrenildi.. Kazada 1 kişi de yaralandı.

Takip Et

Kaza, bu sabaha karşı saat  00.00 sıralarında Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana geldi.

Polatlı ilçesi Yenimehmetli köyündeki bir düğünden dönen aileyi taşıyan Nevzat Doğan'ın idaresindeki 06 PMB 29 plakalı otomobil, Yunak Köyü Yolu üzerinden Polatlı istikametinde seyrettiği sırada sollama yapmak isterken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  karşı şeride geçinde facia gibi bir kaza yaşandı..

İçinde aynı aileden 5 kişinin olduğu hafif ticari araç karşı istikamette seyreden Mehmet Dağcı'nın kullandığı TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobildeki yolculardan baba Bayram Günay, anne Aynur Günay ile çocukları Baran ve Mehmet Günay hayatını kaybetti. Ümit Günay ağır yaralanırken sürücü Nevzat Doğan yaralandı.

Ağır yaralı olarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ümit Günay yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Nevzat Doğan da Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin