Andre Ayew: Slimani Çok üst düzey bir forvet.


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Andre Ayew:  Slimani Çok üst düzey bir forvet.

Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Andre Ayew, geldikten sonra ufak bir sakatlık geçirdiğini söyledi. Süper Lig’deki ilk maçına çıkan Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Barış Alıcı, Bursaspor karşısında alınan galibiyette en önemli payın taraftara ait olduğunu söyledi.

Takip Et

Ayew,  'Benfica'ya karşı oynayamadım. Ligdeki ilk maçta sahaya çıktım ve taraftarımızın önünde yüzde 100'ümü vermeye çalıştım' dedi.

Yıldız futbolcu, Slimani için ise 'Çok üst düzey bir forvet. Kendisini hem Portekiz'den hem de Afrika Kupası maçlarından yakından tanıyorum. Atacağı gollerle takıma yardımcı olacağına inanıyorum' yorumunu yaptı.

Andre Ayew:  Slimani Çok üst düzey bir forvet.
Barış Alıcı ilk maçına

BARIŞ ATICI, GALİBİYETTE EN ÖNEMLİ PAY TARAFTARIMIZIN

Süper Lig'deki ilk maçına çıkan Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Barış Alıcı, Bursaspor karşısında alınan galibiyette en önemli payın taraftara ait olduğunu söyledi, 'Güzel bir atmosfer vardı. Taraftarımız, ilk dakikadan son dakikaya kadar destekledi' dedi.

Başarılı oyuncu, 'Maçın ilk 5-10 dakikalık bölümünde oyuna giremedim ama taraftarımızın desteğiyle iyi oynadım. Taraftarımızın desteği beni hırslandırıyor. Bana özgüven veriyor' diye konuştu.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin