Aleyna Tilki'nin dudak dudağa öpüşürken yakalandığı iddia edilmişti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aleyna Tilki'nin dudak dudağa öpüşürken yakalandığı iddia edilmişti

16 Yaşındaki çocuk şarkıcı Aleyna Tilki, sevgilisi olduğu iddia edilen bir erkekle dudak dudağa öpüşürken yakalandı.. Eğitim almak için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, burada bir alışveriş merkezinde genç bir erkekle öpüşürken görüntülendi.

Takip Et

Reşit olmadan alkollü mekanlarda sahneye çıktığı için Türkiye gündemine oturan ve yaptığı şarkılarla da kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Aleyna Tilki’nin özel hayatı da yakından takip ediliyor.

Uzunca bir süre adı Emrah Karaduman’la anılan Aleyna Tilki bu ilişkiyi bitirdikten sonra farklı isimlerle magazin gazetelerinin sayfalarını süslemişti. Şimdilerde Amerika’da olan Tilki’nin adı geride bıraktığımız günlerde oyuncu Mustafa Mert Koç’la anılmıştı. Beş ay önce dil eğitimi için Amerika’ya giden, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Aleyna Tilki, Kaliforniya’da bir alışveriş merkezinde yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi.

Aleyna Tilki sevgilsiyle öpüşürken ABD David
FOTOĞRAFLAR YAPIMCI EROL KÖSE’DEN GELDİ

Erol Köse’nin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde genç şarkıcı, Amerikalı genci dudaklarından öperken görülüyor. Çevredekilere aldırmadan rahat tavırlar sergileyen ikili, stüdyo çalışmaları sırasında tanıştı. Adının David olduğu öğrenilen genç gitar çalıyor.

Aleyna Tilki sevgilsiyle öpüşürken ABD David

DUDAK DUDAĞA YAKALANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Yapımcı Erol Köse, Aleyna Tilki’nin bir erkekle birlikte dudak dudağa yakalandığını iddia etti. Sosyal medya hesabından bu görüntüleri paylaşan Erol Köse’nin iddiası asılsız çıktı.

Aleyna Tilki'nin dudak dudağa öpüşürken yakalandığı iddia edilmişti

via GIPHY

Erol Köse’nin Aleyna Tilki olduğunu iddia ettiği kare


FOTOĞRAFLAR BİR FİLM SAHNESİNE AİT

Erol Köse’nin Aleyna Tilki, olduğunu iddia ettiği görüntüler 2016 senesinde Kanada’da yayınlanan ‘Nerve’ isimli sinema filmine ait.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin