3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi bulundu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi bulundu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Himmet Öztürk isimli bir cani tarafından tecavüz edilip hunharca katledilen, 3.5 yaşındaki minik Irmak Kupal'ın cesedi bulundu. Tecavüz edip öldürdüğünü itiraf eden Himmet Aktürk(45), cesedi gömdüğünü söylediği yerle ilgili polis tarafından tekrar sorguya alındı.. Minik Irmak'ın cesedi bölgede nar toplayan bir çocuk tarafından bulundu..

Takip Et

Zanlının farklı kroki vermesi üzerine Sarıkız Çayı bölgesinin farklı yerinde yeniden arama çalışması başlatıldı. Çalışmalar sonucunda 4 yaşındaki Irmak'ın cesedi saat 16.30 sıralarında tavuk çiftliğinin arka tarafında toprağa gömülü olarak bulundu.

Manisa’nın Alaşehir İlçesi'nde hurdacılık yapan Himmet A. tarafından öldürülerek bağa gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın cansız bedeni 9 gün sonra bulundu.

Himmet Aktürk tarafından öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı bağa gömerken kullandığını iddia ettiği bölgedeki arama yapılan alanın karşısında nar toplamaya giden bir çocuk tarafından bulundu.

Irmak Kupal bebeğin cesedi bulundu mu?

Katledilen Irmak bebeğin ablası dehşeti anlattı

'KEŞKE O ADAMIN EVİNE BAKSAYDIM'

Irmak'ın 10 yaşındaki ablası Ayşe Kupal da o gün yaşadıklarını anlatarak şunları söyledi: "Evin önünde oynarken, Irmak'ın sesi kesilmişti, 5-6 dakika geçince babam ‘Irmak'a bak' dedi.

Baktım yoktu. O arada katil Hikmet'in kapısı açıktı ve dışarıda evin önünde oturuyordu. Ona ‘Irmak'ı gördün mü' dedim, ‘Hayır şuralarda oynuyordu' dedi. Keşke o gün o adamın evine baksaydım.Irmak Kupal'ın cesedi bulundu

En azından gizlice yapsaydım, içimden öyle bir his de geçiyordu. Bizi sürekli evine çağırıyordu. Irmak'la bana şeker, çikolata veriyordu. Gelin size bilgisayar, televizyon açayım derdi."

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin