Sosyal medya 'TAMAM' ile yıkıldı, Dünyada birinci oldu, 5 milyonu aştı

Sosyal medya TAMAM ile yıkıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından sosyal medya yıkıldı. TAMAM mesajları Twitter'da dünya gündemi ve Türkiye gündeminde en çok konuşulan (trend topic) konu oldu. Konuyla ilgili Twitter'da kısa sürede yaklaşık 2 milyonu geçen tweet atıldı. Facebook ve Instagram'da yapılan paylaşımlar da eklenecek olursa TAMAM paylaşımlarının toplam sayısı 5 milyonu geçiyor..


©

Erdoğan, AKP Grup toplantısında “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” açıklamasını yaptı… Sosyal medya bu açıklamanın ardından yıkıldı. İşte Erdoğan’ın o sözlerinin ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlar…

09.05.2018

Muhalefet bu şarkının peşinde: 1-2-3-4 TAMAM, daha da katlanamam

İLGİLİ HABER

Sadece ‘TAMAM’ tweetleri 2 milyona dayandı!
Sosyal medyada başlatılan ‘TAMAM’ etiketli tweetler kısa sürede 2 milyonu geçti. Twitter’da dünya gündeminde ilk sırada olan T A M A M etiketi için 2 milyona yaklaşan rekor tweet atıldı.. Öte yandan Facebook ve Instagram gibi paylaşım sitelerinde yapılan TAMAM mesajları da bu sayıya eklendiği takdirde, TAMAM paylaşımlarının toplamı 5 milyonu aşıyor.. Sosyal medyada şu sıralarda TAMAM paylaşımları çığ gibi devam ediyor.. BU arada Tamam karşıtı DEVAM etiketli paylaşımlarda yapılıyor. Bu sayı ise şu sıralarda sadece 300 bin civarında..

09.05.2018

Bozdağ: Bu, FETÖ'cülerin 'TAMAM' darbesidir!

İLGİLİ HABER
09.05.2018

Mahir Ünal'dan, 'TAMAM' diyenler FETÖ'cü ve PKK'lı iması

İLGİLİ HABER
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi