Dilara Kandak'ın katil zanlısı eşi Ahmet Yorulmaz'dan tehdit mesajı!

Antalya Korkuteli'de işlenen Dilara Kandak cinayetine ilişkin bugün yeni gelişmeler yaşandı.. Kandak'ın çıplak vaziyette toprağa gömülü cesedinin bulunduğu 5 Mart 2018 tarihinden bu güne kadar polis ekipleri titiz bir çalışma yürüttü.. Polis ekipleri genç kadına tecavüz edildikten sonra toprağa gömüldüğü üzerinde dururken, otopsi raporu sonuçları da tecavüz tahminlerini doğrular nitelikte geldi.. Talihsiz kadının bedeni üzerinde bulunan sperm örneği eski eşi Ahmet Yorulmaz'a ait çıktı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken haber merkezimizce kullanılan sosyal medya hesabımıza, 5 Mart 2018, saat 13:30'da Ahmet Yorulmaz tarafından bir mesaj geldi ve bizden bir haberi acil olarak yayından kaldırmamızı talep etti...


©

5 Mart 2018 günü Türkiye acı bir kadın cinayeti haberiyle büyük üzüntü yaşadı.. Gittikçe artan kadına yönelik tecavüz, işkence ve hunharca işlenen cinayetlerin son kurbanı Antalya Korkuteli'de yaşayan 2 çocuk annesi Dilara Kandak oldu. Dilara eşinden ayrılmış ve iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu.. Cansız bedeni, çıplak vaziyette bir battaniyeye sarılmış, toprağa gömülü olarak bulundu..  Kan donduran olayın üzerinden 43 gün geçti, Bu süreçte Antalya polisi cinayeti araştırmak için özel ekip kurdu ve talihsiz kadının tüm tanıdıklarının ifadelerine başvurdu..

17.04.2018

Dilara Kandak'ın katil zanlısı eski eşi Ahmet Yorulmaz çıktı: Tecavüz bulgusu

İLGİLİ HABER

İçlerinde katil zanlısı olarak öne çıkan eski eş Ahmet Yorulmaz bugün polis tarafından gözaltına alındı ve tutuklanarak Antalya Cezaevine gönderildi. Ahmet Yorulmaz ismini henüz gündemde yokken, cinayet haberinin hemen ardından bir mesajla öğrendik. 

TEHDİT VE YALAN HABER MESAJI;

Genç kadının cesedinin bulunduğu 5 Mart 2018 tarihinde 'Eski Koca Vahşeti mi!' başlıklı haberimizde, Dilara'nın eski eşi tarafından kıskançlık nedeniyle öldürülmüş olabileceği iddialarına yer vermiştik. Bu haberin hemen akabinde Ahmet Yorulmaz'a ait Facebook hesabından 'ACİL' başlıklı bir mesaj aldık. Mesajda "Yalan haber paylaşıyorsunuz. Eğer kısa süre içerisinde bana geri dönüş yapmazsanız sizi savcılığa şikayet edicem.." sözleriyle savcılığa suç duyurusunda bulunma tehdidinde bulunuluyordu. Editörlerimiz, Yorulmaz'ın panik hali içinde yazdığı düşünülen mesajına, 'yalan olduğunu iddia ettiği haberle ilgili belge veya bilgi olup olmadığını' sormasına karşılık kendisinden bir cevap gelmedi..

İşte Yorulmaz'ın 'savcılığa şikayet etmekle' tehdit ettiği o mesaj ve acilen yayından kaldırılmasını istediği o haber;

05.03.2018

Dilara Kandak'ın battaniyeye sarılı çıplak cesedi bulundu!

İLGİLİ HABER

 

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi