Ümran Dakneş bebekten müjdeli haber


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ümran Dakneş bebekten müjdeli haber

Ümran Dakneş bebeğin evine ulaşan gazeteci Mustafa Sarut, Umran bebeğin babasının, Evlerinin yakınına düzenlenen ikinci bir hava saldırısında 5 çocuğun daha öldüğünü belirtmesiyle şoke oldu. İkinci bombalı saldırıda öldüğü iddia edilen Suriyeli Ümran Dakneş bebekten ise buruk müjdeli haberi aldı.

Takip Et

Suriye'de geçtiğimiz ağustos ayında hava bombardımanı sırasında enkaz altından çıkartılan ve ambulansta çekilen görüntüsüyle tüm dünyanın hafızalarına kazınan 5 yaşındaki Umran Dakneş'in Rus savaş uçaklarında düznelenen ikinci bir hava harekatında ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği iddia edilmişti..

Ağustos ayındaki bombardımanda Umran’ın fotoğrafını çeken gazeteci Mustafa Sarut, Ümran Dakneş'in hayatını kaybettiğine dair çıkan haberlerin üzerine minik çocuğun yaşadığı eve ulaştı.

İLGİLİ HABER

HaberTürk Gazetesi'nde yer alan habere göre gazeteci Sarut, bölgeye 4 gün önce yapılan bombardımanda maalesef 5 çocuğun daha hayatını kaybetitğini ancak hayatını kaybeden çocuklar arasında Ümran'ın olmadığı bunun dışında yeni bir saldırının da gerçekleştirilmediğini söyledi.

İKİNCİ SALDIRIDA 5 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ, ANCAK ÜMRAN HAYATTA

Gazeteci Mustafa Sarut Umran Dakneş'in ailesinin evine ziyarette bulundu. Umran’ın babası da 3 gün önce bir bombardıman yaşandığını ve evlerinin yakınına düşen bomba nedeniyle 5 çocuğun öldüğünü belirtti. Babası, Umran’ın fotoğrafının çekilmesine izin vermedi.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin