Erdoğan Gökçek ile görüştü: 'İstifa süreci başladı' iddiası


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan Gökçek ile görüştü: 'İstifa süreci başladı' iddiası

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştü.. Melih Gökçek'in istifa edeceğine dair iddialar sonrası Erdoğan, daha önce bu yöndeki sorulara "Şu an böyle bir şey yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez" cevabını vermişti. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi CNN Türk'te katıldığı 'Gece Görüşü' programında 'istifa süreci başladı. Bugün olmazsa bile bir kaç gün için istifa edecektir..' dedi

Takip Et

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevden istifası konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

C.BAŞKANI ERDOĞAN VE MELİH GÖKÇEK GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek arasındaki kritik görüşme saat 22.50 civarında sona erdi. Melih Gökçek görüşmenin arından Beştepe'den ayrıldı.

Bir süredir hakkında istifa edeceği iddiaları bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile görüşen Erdoğan, daha sonra haftalık olağan görüşme kapsamında Başbakan Binali Yıldırım'la görüşücek.

İLGİLİ HABER

"İSTİFA SÜRECİ BAŞLADI"

Ankara kulislerinde görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı bilgisi yayıldı. CNN Türk'teki Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Melih Gökçek için istifa sürecinin başladığını bu akşam olmazsa bile iki-üç gün içerisinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını bırakacağını söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÖKÇEK HAKKINDA NE DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce bu yöndeki sorulara “Şu an böyle bir şey yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez” cevabını vermişti.

 

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin