Melih Gökçek gözaltına mı alındı? İşte detaylar


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Melih Gökçek gözaltına mı alındı? İşte detaylar

Melih Gökçek gözaltına mı alındı? Türkiye, sosyal medyada ve bazı haber gazetelerinde dolaşan bu haberle çalkalanıyor. İddialara göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele(KOM) polisi tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alındı. Melih Gökçek ile TBMM eski başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasında FETÖ tartışmaları yaşanmış, Arıç, Gökçek Ankara'yı parsel parsel FETÖ'ya sattı, suçlamalarında bulunmuştu. Peki, Gökçek gözaltına alındı mı? Melih Gökçek'e yakın isimlerden açıklama geldi. İşte son gelişmeler neler?

Takip Et

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili 'gözaltına alındı' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Gökçek, Ankara KOM ekibi tarafından göz altına alındı ve ifade veriyor.

Dün akşamdan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk "sakin olun bir şey yok" şeklinde bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın ardından tüm dikkatler bir anda Ankara'ya çekildi.

- Sosyal medyada bazı hesaplar 'Melih Gökçek'in Ankara KOM ekibi tarafından göz altına alındığı' paylaştı.

- Melih Gökçek söz konusu iddialara cevap mahiyetinde dün gece periscoptan canlı yayın yapmış bu iddiaları yalanlamıştı..

İLGİLİ HABER

Ancak, Melih Gökçek hakkında 'gözaltına alındı'  iddialarının ve dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. İddialara göre Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara KOM ekipleri tarafından basılarak Melih Gökçek ifadesi için  gözaltına alındı ve polis tarafından ifadesi alınıyor..

Ankara'yı sarsan bu iddialarla ilgili henüz Melih Gökçek bir açıklama yapmadı..

SOSYAL MEDYADA ÇIKAN SÖYLENTİLER ÜZERİNE...

Sadece sosyal medyada çıkan söylentiler üzerine önlem olarak Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma polislerinin alarmize edildiğini belirttiler.

GÖKÇEK'E YAKIN İSİMLER DE YALANLADI

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e yakın isimler de ne belediyenin bir tatbikat yaptığını ne de iş makinalarıyla bir tatbikata katıldıklarını söylediler. Başkan Gökçek'in saat 21.00 civarında Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki Kuveyt Emiri yemeğinden evine geçtiğini, burada yayın için Ankara'ya gelen Best FM programcılarıyla sohbet ettiğini anlattılar.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin