Çöken GSM Operatörleri Suçu Birbirlerine Attı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Çöken GSM Operatörleri Suçu Birbirlerine Attı

Sokağa çıkma yasağı ve Covid-19 salgını tedbiri nedeniyle Ramazan Bayramı'nda akraba ziyareti yapamayan vatandaşlar mobil telefonlara yüklendi.. Gün boyunca 3 GSM şirketi de çöktü, iletişim genel olarak sağlanamadı. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom aksaklığa ilişkin yaptıkları açıklamalarda 'Sorun bizden kaynaklı değildir' diyerek sorunu diğer operatörün üzerine attı.

Takip Et

GSM operatörleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'daki yaşanan iletişim sorunları ve gelen tepkilerin ardından açıklama yaparak sorunun kaynağini siğer operatörlerin üzerine attı...

Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından çok sayıda mesaj paylaştı. Konuya ilişkin 3 operatör de açıklama yaparken 3 operatör de 'Sorun bizden kaynaklı değildir' ifadelerine yer verdi.

Çöken GSM Operatörleri Suçu Birbirlerine Attı
Çöken GSM Operatörleri Suçu Birbirlerine Attı

İşte Operatörlerin mesajları:

TURKCELL
Turkcell’lilerin diğer Turkcell’li kullanıcılara doğru yaptıkları aramalarda herhangi bir aksama bulunmamaktadır. Şebekemizden diğer operatörlere yönelik gerçekleşen aramalarda ise Turkcell kaynaklı olmayan kesintiler meydana geldiği görülmektedir.

VODAFONE
Diğer operatörler yönüne yaptığınız aramalarda problem yaşıyor olabilirsiniz. Sorun Vodafone kaynaklı değildir.

TÜRK TELEKOM
Diğer operatörlere doğru yaptığınız aramalarda yaşanan sorun, Türk Telekom kaynaklı değildir. Türk Telekom kullanıcılarının kendi aralarında yaptıkları aramalarda hiçbir sorun yaşanmamaktadır.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin