Adalet Yürüyüşü'ne tepki: Gittiğiniz yol Kandil ve Pensilvanya'nın yoludur


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adalet Yürüyüşü'ne tepki: Gittiğiniz yol Kandil ve Pensilvanya'nın yoludur

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Adalet Yürüyüşü'ndeki binlerce vatandaşı sert bir dille eleştirdi. CHP'nin öncülük ettiği ve çok sayıda, sporcu, sanatçı, siyasetçi ve toplumun birçok kesiminden de büyük katılım ve destek gören, bugün 17. gününde olan Adalet Yürüyüşü'ne ithafen: ..Gittiğiniz yol Kandil ve Pensilvanya yoludur. sözlerini sarf etti.

Takip Et

AKP'nin il başkanları toplantısında konuşan AKP lGenel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan; Adalet Yürüyüşü’nü sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, Dikene su vererek zulmü yüceltiyorsunuz.. dedi..

Erdoğan tarihi yürüyüş için “Aklı başında olan herkesin görebildiği bu durum ülkemize karşı kurulan tuzakların bir parçasıdır. Adalet diyen ama mahkemelere saldıran bir zihniyetin derdi asla adalet, hukuk olamaz. bir defa bile gönül diliyle şehitlerimizi andığını duymadığımız kişiler teröristler için dünyayı ayağa kaldırıyorlar. PKK yöneticisi size doğru adım atıyorsunuz diyorsa yolunuz yanlıştır. Uluslararası mahkemelerin dahi eleştirmediği tarzda davranıyorsanız yaptığınız iş bu ülkenin hayrına değildir. Terör örgütlerine karşı aklınızdan dahi geçirmediğiniz yürüyüşü başlatıyorsanız kimseyi adalete inandıramazsınız. Siz bu tavrınızla dikene su vererek zulmü yüceltiyorsunuz. gittiğiniz yol Kandil ve Pensilvanya’nın yoludur. Cezaevinde güya açlık grevi başlatanlara bunlar sahip çıkıyor. Bunların derdi kendi suçlarını bastırmaktır. Millletimiz olup biteni görüyor. Biz her zaman hakikatleri anlatacağız, takdiri milletimize bırakacağız” diye konuştu.

Adalet Yürüyüşü 17. Gün. Dev Türk Bayrağı
01.07.2017

Adalet Yürüyüşü 17. Gün. Dev Türk Bayrağı

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin