YSK seçmen sorgulama! Nerede oy kullanacağım?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
YSK seçmen sorgulama! Nerede oy kullanacağım?

YSK seçmen sorgulama! Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemlerinizi birhaberoku.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 16 Nisan referandumuna çok az bir süre kala sizler de nerede oy kullanacağınızı merak ediyor ve seçmen sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz. YSK seçmen sorgulama ekranı güvenli bir uygulamadır. Kişisel bilgileriniz şifrelenerek korunmaktadır..

Takip Et
YSK seçmen sorgulama sayfası ile 16 Nisan referandumunda nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Anayasa değişikliği referandumunda vatandaşlar seçmen sorgulama sayfası ile nerede oy kullanacaklarını öğrenebilecekler. İşte YSK seçmen sorgulama ve nerede oy kullanacağınız öğrenmek istiyorsanız haberimizde bulunan bağlantılardan faydalanabilir, işlemlerinizi güvenle tamamlayabilirsiniz..

YSK seçmen sorgulama ekranı; Sistem, YSK'nın güvenli resmi sorgulama uygulamasıdır..

Yüksek Seçim Kurulu olarak seçim dönemlerinde;

seçmenlerin, seçmen kütüğüne kayıtlı olup olmadıkları, seçmen listelerinin askıya çıkarılma ve askıdan indirilme tarihi, seçmen listelerinin kesinleşmesi ve oy kullanılacak sandıkların belirlenmesi gibi süreçler hakkında sistemimizde kayıtlı e-posta adreslerine ve/veya cep telefonlarına bilgilendirme mesajları gönderiyoruz.

Kurumumuz tarafından yapılacak bilgilendirme mesajlarını almak istiyorsanız lütfen sorgulama sonucu gelen sayfada "E-Posta Adresi" ve/veya "Cep Telefonu" bilgilerinizi giriniz ve bilgilendirme almak istediğiniz kutucuklarından en az birini işaretleyiniz.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin