Youtuber Cem Korkmaz intihar etti.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Youtuber Cem Korkmaz intihar etti.

Son yıllarda teknolojiye bağlı ölümler artıyor. Facebook ve benzeri platformlarda gerçekleşen intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi.. Geçtiğimiz günlerde, kendisinden habersiz kızının evlendirildiğini iddia eden ve Facebook hesabından canlı yayında intihar eden babanın haberi tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.. Bu akşam saatlerinde Recep İvedik 4 filminde de rol alan ve Youtuber olarak tanınan Cem Korkmaz'ın intihar ettiği haberi geldi.. Korkmaz'ın ölüm haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı..

Takip Et

Recep İvedik 4 filmiyle beğeni toplayan ve dikkatleri üzerine çeken, video paylaşım platformu Youtube'de bir kanalda Youtuber olarak görev alan Cem Korkmaz'ın bu akşam saatlerinde intihar ettiği öğrenildi..

Korkmaz'ın ölümü sosyal medya, teknoloji siteleri ve incisözlük gibi forumlarda gündem oldu. 

Cem Korkmaz, Cem Yılmaz’ın Gora filminde de rol alan sinema ve tiyatro oyuncusu Muhittin Korkmaz’ın oğlu.
Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz intihar eti

KÜFÜR SONRASI ÇALIŞTIĞI KANALDAKİ İŞİNDEN ATILMIŞTI

Son olarak Avrupalı menşeili bir youtube şirketinde görev alan ve periscope üzerinden yaptığı küfürlü yayın sonrası görevine son verilen Cem Korkmaz kendi kanalını açsada çöküş dönemine girerek gözlerden kaybolmuştu.

Can Yılmaz Cem Korkmaz İntihar mı etti
Can Yılmaz Twitter hesabından Korkmaz'ın inithar ettiğini doğruladı.. Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." dedi. Yılmaz, yazdığı tweet'e gelen kötü yorumlar için; "En azından insanlar ölünce ahlaksızlığınızı bir kenara bırakın be reziller. Acılardan zevk alacak kadar sefilleşmek nasıl bir vicdandır...

Cem Korkmaz İntihar mı etti

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN CEM KORKMAZ MESAJI:

Şahan Gökbakar’ın mesajı şöyle: “Ahhhhh be güzel kardeşim…Hâlâ inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun…

YOUTUBER CEM KORKMAZ OHA DİYORUM KANALINDAN AYRILMIŞTI

Cem Korkmaz aynı zamanda Youtuber olarak tanınıyor.  Korkmaz Youtube’deki “Oha Diyorum” kanalında hazırladığı videoları hazırlıyordu. Cem Korkmaz, geçtiğimiz yıl Youtube kanalından ayrılmıştı. Cem Korkmaz Youtube’a içerik üreterek 400 bin’i aşkın takipçiye ulaşmıştı.

Cem korkmaz İntihar etti

CEM KORKMAZ KİMDİR?

1987 yılında Bursa'da  doğuna Cem Korkmaz; ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamladı.  Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Kendisi şu anda youtube'da "Oha diyorum!" ve "yapyap" kanalında sunuculuk yapmaktadır. Recep İvedik 4 ve bazı film, dizi ve reklamda oyunculuk yapmıştır.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin