Yol Arkadaşım 2 Filmi fragman konusu ve 10 Günlük İzlenme Sayısı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Yol Arkadaşım 2 Filmi fragman konusu ve 10 Günlük İzlenme Sayısı

Yol Arkadaşım 2 Filmi fragman konusu ve 10 Günlük İzlenme Sayısı.. yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Oğuzhan Koç ve Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak'nın başrolde yer aldığı 'Yol Arkadaşım 2' filmi, 10 günde 1 milyon izlenmeyi aştı.

Takip Et

BKM yapımı olan ve başrollerini Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak'ın paylaştığı 'Yol Arkadaşım 2' filmi, vizyondaki 10'uncu gününde 1 milyon 199 bin 639 seyirciye ulaştı.

10 GÜNDE 1 MİLYON İZLENMEYİ GEÇTİ

Türkiye turnesinden sonra Almanya Köln ve Hollanda Amsterdam'a giden İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, Avrupa'da da coşkuyla karşılandı. İkili, seyircinin yoğun ilgisine teşekkür etti. İkilinin 10 günde 1 milyon 199 bin seyirciyle ulaşması da hayranlarından büyük alkış topladı.

Yol Arkadaşım 2 - Konusu, Özet ve Detaylar
Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar. 
Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin