Yarın okullar tatil mi? İşte okulların tatil olduğu yerler, İstanbul, İzmir...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Yarın okullar tatil mi? İşte okulların tatil olduğu yerler, İstanbul, İzmir...

Kar yağıyor eğitime ara veriliyor.. Bugün İstanbul'da Okullar tatil dilmişti.. İstanbul valisi Vasip Şahin: Yarın(Çarşamba) günü okulların tatil edildiğini duyurdu.. İzmir'de de okullar ttail edildi.. Öğrenciler ve veliler kar yağışının tekrar başlaması ile birlikte 11 Ocak Çarşamba okullar tatil olacak mı sorusunun cevabını arıyor. İşte Son dakika tatil bilgileri ve okulların tatil olduğu iller, ilçeler...

Takip Et

11.01.2017 YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL

İstanbul'daki okulların tatil olup olmayacağı merak konusu olmuş, karın keyfini sürerken bir yandan da tatil bekleyen öğrenciler, gelecek haberleri sabırsızlıkla takip etmişti. Beklenen haber geldi, İstanbul'daki okullar 10 Ocak Salı günü(bugün) tatil edildi. Çarşamba gübü için tatil haberi  az önce Vali Vasip Şahin'den geldi:. 

YARIN(ÇARŞAMBA) İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul'da günlerdir süren yoğun kar yağışı nedeniyle yarın(Çarşamba) da eğitime ara verildi..İstanbul Valisi Vasip Şahin, yoğun kar yağışı nedeniyle Çarşamba günü (yarın) okulların tatil edildiğini Twitter hesabından duyurdu: Diğer yandan İzmir ve Manisa'da da okullar bir gün arayla tatil edildi

EDİRNE'DE OKULLAR TATİL
Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildi. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, valilik kararı ile olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların tatil edildiğini söyledi. Bu arada, valilikten yapılan yazılı açıklamada, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. 

KIRKLARELİ'DE OKULLAR TATİL
Kırklareli’nde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 Ocak 2017 Salı günü Kırklareli merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca kamu çalışanı engelli ve hamile personellerde aynı gün idari izinlidir” denildi.

SİNOP'TA OKULLAR TATİL (BAZI İLÇELER)
Sinop'ta kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitim yapılmayacak.İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte aralıklarla devam eden kar yağışı sebebiyle Saraydüzü ilçesinin tamamında, Erfelek, Türkeli, ve Durağan ilçelerinde ise taşımalı eğitim görülen okullarda eğitime ara verildi. Bölgede kar yağışının aralıklarla devam etmesi sebebiyle söz konusu ilçelerdeki okulların tatil edilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.      

ORDU'DA OKULLAR TATİL (BAZI İLÇELER)
Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde 10 Ocak Salı günü eğitim öğretime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtilerek, "Olumsuz hava şartlarından dolayı Akkuş, Çamaş, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Korgan, Kumru, Ulubey, Kabataş, Çatalpınar ve Mesudiye ilçelerinin tamamında eğitim öğretime 10 Ocak Salı günü ara verilmişti" ifadelerine yer verildi. Açıklamada, Fatsa ilçe merkezi dışındaki tüm okulların da tatil edildiği belirtildi.      

TEKİRDAĞ'DA OKULLAR TATİL
Tekirdağ’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime verilen ara 1 gün daha uzatıldı. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Ocak 2017 tarihinde Tekirdağ ili genelinde resmi ve özel tüm ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir. Hamile ve engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır” denildi.

ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL
Çanakkale’de tüm okullar tatil edildi. Çanakkale Valiliği'nden yapılan duyuruda, “Olumsuz hava şartları (kar-buzlanma) nedeniyle merkez, Çan, Lapseki, Ezine, Eceabat, Biga, Yenice, Bayramiç, Ayvacık, Gelibolu, Bozcaada, Gökçeada’da Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel-resmi okullar ve kurumlar, 10.01.2017 tarihinde bir gün süreyle tatil edilmiştir” denildi.

TOKAT'TA SALI GÜNÜ OKULLAR TATİL 
Tokat il merkezi ve ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda kar tatili bir gün daha uzatıldı. Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, il genelinde ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini söyledi. İl genelinde aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar tatili bir gün süre ile uzatılırken, Tokat Valiliği tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

BALIKESİR'DE OKULLAR TATİL (12 İLÇE)
BALIKESİR’de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 12 ilçede tüm okullar, 3 ilçede ise taşımalı eğitim veren okullar 10 Ocak için 1 gün süreyle tatil edildi. Balıkesir Valiliği İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Balya, Bandırma, Bigadiç, Gönen, Erdek, Dursunbey, Sındırgı, Susurluk, İvrindi, Kepsut, Manyas, Marmara ilçelerinde özel eğitim kursları, ilkokul, ortaokul ve liselerde 10 Ocak Salı günü eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayvalık, Burhaniye, Gömeç’te 10 Ocak Salı günü taşımalı eğitim gören öğrenciler için 1 gün süre ile eğitime ara verildi. Ayrıca tüm kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de 10 Ocak 2017 Salı günü idari izinli sayılacaktır" denildi.

YALOVA'DA SALI GÜNÜ OKULLAR TATİL
Yalova Valiliği’nden yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle okulların bir gün tatil edildiği duyuruldu. Valilik açıklamasında, ilimiz genelinde tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 10 Ocak 2017 Salı günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır" denildi.

KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL
Kocaeli'de eğitime bir gün ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (Özel Rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 10 Ocak Salı günü bir gün süre ile ara verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi. Ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı kaydedildi. 

KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL
Kastamonu'da kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi. Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, etkili kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile merkeze bağlı yerlerde taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitim öğretime 10 Ocak Salı ara verildi.

SAMSUN'DA OKULLAR TATİL
SAMSUN’da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. yoğun kar yağışı nedeniyle, Terme, Vezirköprü, Havza, Kavak, Salıpazarı, Asarcık ve Ayvacık ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Çarşamba, Alaçam, Atakum, 19 Mayıs ve Bafra ilçelerinde taşımalı eğitim veren okullarda, Canik ilçesindeki bazı köy okullarında, İlkadım ilçesinde Çatkaya ilkokul ve ortaokulunda eğitime ara verildiği belirtildi.

ÇORUM (TAŞIMALI EĞİTİM)
Çorum merkez ve bazı ilçelerinde eğitime ara verildi, kent genelinde olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi. Bu kapsamda, 10 Ocak Salı günü Çorum merkez ile Alaca, Sungurlu, Mecitözü, Ortaköy ilçelerinde taşımalı eğitim sistemindeki öğrenciler için eğitime ara verildi. 

NEVŞEHİR'DE OKULLAR TATİL
Nevşehir'de merkeze bağlı köylerdeki okulları ile taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

TUNCELİ'DE OKULLAR TATİL
Tunceli'nin Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde eğitime ara verildiği bildirildi.  Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi. 

İZMİR'DE OKULLAR TATİL
İzmir'in Kiraz ilçesinde kar nedeniyle eğitime ara verildi. Böylece daha önce eğitime ara verildiği açıklanan Karaburun, Bergama, Urla ve Tire'den sonra İzmir'de eğitime ara verilen ilçe sayısı 5'e yükseldi.

MANİSA'DA OKULLAR TATİL
Manisa'nın bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle Gördes ilçesinin tamamında, Akhisar, Kırkağaç, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde ise taşımalı sistem kapsamındaki öğrenciler için eğitime 10 Ocak Salı ara verildiği belirtildi.

ADIYAMAN'DA OKULLAR TATİL
Adıyaman'ın Çelikhan, Gerger, Tut ve Besni ilçe merkezlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. 

SİVAS'TA OKULLAR TATİL
Sivas'ta olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi. Olumsuz hava şartları nedeniyle Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Hafik, Zara, İmranlı ve Ulaş ilçelerinde de taşımalı ile köy okullarındaki eğitime ara verildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale’de 5 gündür etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, 7 ilçede okullar yarın için 1 günlüğüne tatil edildi.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kent genelinde 5 gündür etkili olan kar yağışı ve buzlanmadan dolayı okulların yarın tatil edildiği belirtildi. Yapılan açıklamada Gelibolu, Lapseki, Biga, Ayvacık, Bayramiç, Ezine ve Yenice ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda 1 gün süreyle eğitime ara verildiği ifade edildi.

ANTALYA'DA OKULLAR TATİL

Kar yağışının yoğun şekilde etkisini sürdürdüğü Akseki genelinde, okulların yarın 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Tatil kararı belediye anons sisteminden halka duyuruldu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin