Yarbay Mehmet Alkan da 'Adalet Yürüyüşü'nde: Ne Zulüm Ne Merhamet...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Yarbay Mehmet Alkan da 'Adalet Yürüyüşü'nde: Ne Zulüm Ne Merhamet...

'Adalet Yürüyüşü' bugün 8'inci gününde.. Ankara'dan İstanbul'a ilerleyiş, sanat, spor, siyaset arenasından partili partisiz her kesiminden yeni katılımlar ve desteklerle sürdürüyor. Adalet için yürüyenlerin arasına bugün, şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın KHK'yla ordudan atılan ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan da vardı...

Takip Et

İki yıl önce Ağustos ayında Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenazesinde sarf ettiği sözleriyle Türkiye’nin gündemine oturan ve Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) ihraç edilen Yarbay Mehmet Alkan da Kılıçdaroğlu’yla beraber ‘Adalet Yürüyüşü’ yapıyor.

Yarbay Mehmet Alkan da Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü

Kortejde Kılıçdaroğlu’nun yanında yürüyen Alkan elinde “Ne zulüm ne merhamet sadece adalet! Yarbay Mehmet Alkan terörist değildir. Haklıyım, güçlüyüm. Deki: Rabbim Adaletle Davranmayı Emretti… Araf-29” yazılı döviz taşıdı.

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan Kardeşi Adalet Yürüyüşü
BU SÖZLERİ YÜZÜNDE HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLAMIŞTI

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze törenine üniformasıyla katılan ağabey Mehmet Alkan, açılım sürecinde yapılan hatalara isyan etmiş
Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonuna kadar savaş diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum' diye bir şey yok” şeklinde tepki göstermişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin