WhatsApp Tatil Modu Özelliği - Vacation Mode


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
WhatsApp Tatil Modu Özelliği - Vacation Mode

WhatsApp, yeni bir özelliği daha kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. bu Özellik, Vacation Mode (WhatsApp Tatil Modu)..

Takip Et

WhatsApp tüm konuşma kayıtlarınızla ilgili önemli bir gelişmeye imza atıyor. Bunlardan biri de Vacation Mode denilen Tatil Modu özelliği.

3 YENİ ÖZELLİK KAPIDA

WhatsApp geliştiricileri, kullanıcıların deneyimini iyileştirmek için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. WABetaInfo'nun paylaştığı verilere göre üç yeni özellik üzerinde çalışılıyor. Yeni özelliklere baktığımızda Tatil Modu (Vacation Mode) isimli özellik dikkatleri üzerine çekiyor.

TATİL MODU ÖZELLİĞİ NE İŞE YARAYACAK?

Tatil modu aktif edildiğinde, arşivlenen sohbetler mesaj geldiği zaman ana ekrana geri dönmeyecek. Bazı kullanıcılar çok sayıda gruba dahil olup bu grupları arşive alıyor. Bu grupları hem sessize alıp hem de arşive alıyorlar. Ancak yeni mesaj geldiğinde otomatik olarak arşivden çıkıp ana ekrana dönüyor. WhatsApp'ın 'Tatil Modu' özelliği ile sessize alınmış ve arşivlenmiş sohbetlere mesaj gelse dahi arşivde kalmaya devam edecek. Sadece grup sohbetleri için değil, bireysel sohbetler için de aynı şekilde çalışacak.

İOS VE ANDROİD CİHAZLARA GELECEK

WhatsApp Tatil Modu özelliği, iOS ve Android cihazlara gelecek. Çıkış tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin