Whatsapp neden çalışmıyor? WhatsApp yasaklandı mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Whatsapp neden çalışmıyor? WhatsApp yasaklandı mı?

Bu gün akşam saatlerinde dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişimde sıkıntılar yaşanmaya başladı.. Sosyal medyada binlerce WhatsApp kullanıcısı sorunun kaynağını araştırıyor.. Peki WhatsApp yasaklandı mı yoksa erişim yasağı mı getirildi.. BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya hesabından yaşanan sorunla ilgili bir açıklama yaptı.. BTK'nın "WhatsApp olmasaydı" anketi sonrası panik havası halen devam ediyor..

Takip Et

WhatsApp'a yaklaşık yarım saattir erişimde sorun yaşanıyor. Resmi kaynaklarca sıkıntıya ilişikin bir açıklama yapılmadı. WhatsApp'ın yasakladığına dair resmi bir yasak kararı bulunmuyor.

Dünya Genelinde milyonlarca kullanıcıs olan WhatsApp'ın sunucularında kısa süreli bir kesinti meydana gelmiş olabileceği düşünülüyor..

Bir diğer popüler mobil uygulamalardan olan Instagram'da da dün benzer bir sorun yaşanmıştı. Öte yandan BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya hesabından yaşanan sorunla ilgili bir açıklama yaptı..

BTK Başkanı Whatsapp Sorunu Çözüldü

BTK BAŞKANI SAYAN'DAN AÇIKALMA: SORUN GLOBAL ÖLÇEKTE

Yaşanan soruna ilişkin açıklama yapan BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, “Whatsapp’ta yine global ölçekte kesinti yaşanmakta. USOM konuyu takip etmektedir. Yerli Operatörlerimiz kaynaklı bir durum bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Whatsapp’ta 3 Mayıs günü yine benzer bir erişim sorunu yaşanmıştı. Yaşanan sorun ise 2.5 saatlik bir sürenin ardından düzeltilmişti.

SOSYAL MEDYADA WHASTAPP ÇÖKTÜ PAYLAŞIMLARI

Whatsapp Sorunu Çözüldü, çöktü

Geçtiğimiz hafta Bilgi Teknolojileri Kurumu Twitter hesabından öyle bir anket yapmıştı ki Türkiye genelinde milyonlarca WhatsApp kullanıcısı, "kapatılacak mı" telaşına kapılmış ve Twitter'da "WhatsApp Olmasa" paylaşımları TT olmuştu..

TİB WhatsApp anketi "Kapatılma" paniğine neden olmuştu

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin