Ve Arda Turan Galatasaray'da. İşte alacağı milyonlar!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ve Arda Turan Galatasaray'da. İşte alacağı milyonlar!

Son dakika gelişmesi.. Galatasaray Arda Turan'ın transferi konusunda Barcelona'yla anlaştı. Bugün yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı. İşte Galatasaray'a maliyeti, alacağı maaş ve sözleşmenin detayları... Hürriyet Gazetesi Sporarena ekinde yapılan ve 25 bin kişinin katıldığı bir ankette Galatasaray taraftarının 65%'lik bir oranının, Arda Turan transferine karşı çıktığı sonucu ortaya çıkmıştı.

Takip Et

Son dakika.. Arda Turan Galatasaray ile anlaştı. İşte Arda'nın sarı kırmızılı ekibe maliyeti ve transferin tüm detayları....

Menajer Ahmet Bulut, bugün Arda Turan'ın geleceğini görüşmek üzere Barcelona yetkilileriyle bir araya gelmişti.

Milli futbolcunun Barcelona'dan ayrılış şartlarını konuşmak üzere yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı.

Galatasaray Arda Turan'ı 1 yıllığına kiraladı.

CNN Türk'ün habeirne göre  Arda Turan, Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro maaş alacak. Turan'ın maaşının 3 milyon euro'sunu Galatasaray ödeyecek.

Geriye kalan 2 milyon euro'yu ise iki takımın da sponsorluğunu yapan NEF ödeyecek.

Transferin bu akşam ya da yarın açıklanması bekleniyor.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER

 

DURSUN ÖZBEK'TEN ARDA TURAN AÇIKLAMASI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Arda Turan iddialarına dair açıklama yaptı..  İşte Özbek'in o çarpıcı açıklamaları:

"Galatasaray Spor Kulübü olarak uzun süredir Galatasaray'a hizmet etmiş futbol takımı geçen sezon sonu itibariyle bazı bölgelerin yenilenmesi, takıma yenii heyecan getirecek eksikler tespit edildi. Bu manada scout ekibi, hocamızla yaptığımız toplantılarnda bu eksikleri gidermek için harekete geçtik.

Hala eksik noktalar var. Bunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bunları yaparken bunun bir bütçe işi olduğunu söyleyeyim. Bütçeye bağlı olarak transfer yapıyoruz. Daha ne kadar oyuncu gidebilir, bonservis gelir bunun hesabı içindeyiz. Ona göre gelecek oyuncuların tespitini yapacağız.

"Arda Galatsaaray'ın yetiştirdiği herkesin iftihar ettiği bir futbolcumuz. kendisi çok iyi bir Galatasaraylı÷ Türkiye'de oyunamak isterse geleceği yer Galatasaray. Galatasaray yönetimi böyle bir buluşmadan memnun olacaktır. Transfer çok kolay bir olay değildir. İradelerin oluşması lazım. Amacımız en iyi takımı kurmak. Transferler hakkında çok spesifik bitmeden bazı detaylar vermek doğru olmaz. Çalışmalarımızın devam ettiğini belirtmek istiyorum."

 

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin