Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Cevdet Azize'nin yaşadığını öğreniyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Cevdet Azize'nin yaşadığını öğreniyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin bu hafta da nefesleri kesti.. 'İhtiras' Dağıstanlı'nın sonunu mu getiriyor. 'Vatan sağ olsun' diyen Kuva-yi Milliye gönüllüsü Mehmet, Yunan askeri ile doldurduğu depoda kendini vatan için feda etti! Mehmet'in şehit olup olmadığı gelecek hafta belli olacak.. Vatanım Sensin'in 18 Ocakta yayınlanacak yeni bölümünden kısa bir fragman yayınlandı. Fragmanda Cevdet, Tevfik'in ağzından Azize'nin hayatta olduğunu öğreniyor..

Takip Et

Kanal D'de her hafta perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerini Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in paylaştığı reyting rekortmeni dizsi Vatanım Sensin, bu hafta yine (11.01.2018, Perşembe) nefesleri kesti..

Dağıstanlı, İsmet Paşa'yı alıkoyma cüretinin ve ihtiras dolu emellerinin kurbanı oldu. Efeler Meclisi Dağıstanlı'nın para ve İsmet Paşa ihtirasları karşısında sessiz kalmayıp Dağıstan'nın biletini kesiyor.. 

Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evet Vatanım Sensin'in 18 Ocak Perşembe günü yayılanacak olan yeni bölümünün fragmanı ayayımladı: Fragmanda Cevdet Yunan askerleri tarafından öldürüldüğünü düşündüğü eşi Azize'nin yaşadığını 'kan kardeşi' Tevfik'in ağzından öğreniyor...

İŞTE 'VATANIM SENSİN' 18 OCAK FRAGMANI:

 

DAĞISTANLI DÖNÜLMEZ BİR 'İHTİRAS' YOLUNA GİRDİ

Ankara ile ipleri iyiden iyiye koparan Dağıstanlı geri dönülmez bir yola girmiştir. Cevdet, Mustafa Kemal'in emri üzerine kolları sıvar. Görevi İsmet Bey'i gözü kararan Dağıstanlı'nın namlusunun ucundan almak ve efelerin düzenli orduya katılmasını sağlamaktır.

Dağıstanlı dönülmez bir 'ihtiras' yoluna girdi

Artık Tevfik'i kullanarak başladığı işi bitirmekten başka bir çaresi kalmamıştır.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin